Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
02 december 2018

Nieuwe winterlaarzen voor maar 4,50 euro

We hebben bij ons in de woonplaats twee kringloopwinkels. Eentje fungeert als een soort van sociale werkplaats. Radio Continue schalt uit de luidsprekers. 
Van ‘styling’ hebben ze nog nooit gehoord. Al hangt de bovenkleding sinds kort enigzins op kleur gesorteerd. De prijzen zijn er heel schappelijk, dat wel. Onlangs had ik het ‘gevoel’ dat ik even langs moet. Meestal vind ik dan weer iets leuks. Dit keer waren het gave laarzen van Timberland. Voor maar 4,50 euro. Ze passen echt perfect en lopen heerlijk. 

De andere kringloop winkel is meer ‘gestijld’. Met een soort van mini huiskamers. Alle kleding op kleur. Daar werken alleen maar vrijwilligers. 
Een groot gedeelte van de kleding en meubels gaat naar Roemenië. 
Daar vind ik vaak leuke (merk)kleding. 

Het voordeel van de kleding van de kringloop is dat wanneer ik er flauw van ben het gewoon weer retour gaat, haha. Ik hoor/lees wel vaak van andere kringloopcouture fans dat de prijzen zo gestegen zijn. Gelukkig is er hier nog weinig van te merken.

Misschien volgend jaar maar eens een kringlooptour organiseren :) 
Winkelen met het rijke wijf.

Would you like to comment?

 1. Dat is een geweldige aankoop, ik denk geluks-laarzen, waar je nog een Kring"loop" zal doen. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, ze voelen zeker als geluks-laarzen Elly. En dat komt goed uit, want we kunnen hier wel wat geluk gebruiken.

   Verwijderen
 2. haha, ik doe meteen mee met zo'n tour. Wat een mooie laarzen, en wat een bedrag! In de kringloopwinkels bij ons in de buurt vind je dat inderdaad allang niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Ja, echt fijn. Ik heb een zelfde kleur bruine leren riem en nog een jasje, dus het is weer heerlijk combineren.

   Verwijderen
 4. Wow, wat een superkoopje! Veel ´loop´geluk ermee hoor.
  Hier 2 kringloopwinkels maar kom er nooit. Toch ook maar eens gaan rondsnuffelen daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je loopt je roeping mis.. Personal shop assistent bij de Kringloop.. Ga graag mee met je op tour, eens kijken of het voor heren ook zo leuk shoppen is.. Heb het idee dat vrouwen sneller iets terug brengen en wij mannen alles tot op de draad verslijten of als werkkleding afdragen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, nou of dat mijn roeping is Arie. Maar lijkt mij leuk wanneer je mee gaat op tour. Het aanbod voor herenkleding is wel beduidend minder. Dat zou kunnen liggen aan wat jij aangeeft.

   Verwijderen
 6. Mooie laarzen!! Ik geloof dat ik nog steeds niet de juiste kringloopwinkels gevonden heb... Overigens moet ik die in ons dorp (dat zou één van de grootste in Noord-Nederland moeten zijn) nog wel bezoeken. Misschien dat ik dan óók ineens mooie koopjes ga scoren!

  BeantwoordenVerwijderen