Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
25 december 2018

Het ging met kerst mis

Alles goed hoor hier met kerst. Is een uitspraak van mijn vader :) het ging met kerst mis. Deze eerste kerstdag brachten we met ons drietjes door. Nouja, poes Semmie natuurlijk ook.

We zouden gaan kerstbrunchen. Het kerstservies lag nog in de overvolle garage. Dus gewone bordjes dan maar. We plakten met washi tape wat servetten aan elkaar voor een kersttafelkleed. 

Broodjes uit de oven, gekookt ei, jus d’orange, kerstthee, dreuge kerststol en top 2000 muziek aan. Net echt.

We hadden gisteravond al kadootjes ‘gedaan’. Ik kreeg een tweezerman pincet. Voor (nouja tegen) al mijn snor- en baardharen haha. Van dochter een lp van Doe Maar (Skunk van 1980 opnieuw uitgebracht op roze vinyl, echt geweldig). Dochter gaven we een chromecast. Nu kan ze via haar mobiel op de tv op haar kamer gewoonweg alles afspelen. Ik voel me erg bejaard met alle mogelijkheden van deze nieuwe tijd trouwens. Maar dat terzijde. 

M. kreeg ook een chromecast van mij. Ik wist niets en in de winkel werd hij zo enthousiast over het apparaat dat ik vroeg of hij er zelf eentje wilde. 
Heeeel romantisch hahaha.


Verder kreeg M. een puzzel. Onder het motto vrede op aarde hebben we het na ruim twee uur stukjes zoeken bovenop de kast gelegd. 
Want er ontbrak 1 stukje aan de zijrand, welke na zes keer alle stukjes bij langs te gaan er nog niet was ^-^

Na de puzzel speelden we Texas Hold’em Poker met ons drie.


Nog even verder oefenen :) Wel een pokerface in ieder geval. Make up loos met ‘high hair’.

Degenen die het december nummer van Genoeg al hebben ontvangen, kregen ook mijn rijmelarij erbij. Met nog een tweede kerstdag te gaan, hoop ik dat je die doorbrengt zo als je zelf graag zou willen. Mocht dat niet het geval zijn, weet dan dat je altijd kunt kiezen hoe je het volgend jaar zou doen. (Uitzonderingen daargelaten wanneer je familie en/of geliefden met kerst moet missen).


Would you like to comment?

 1. Skunk! Helemaal grijs gedraaid vroeger... Klinkt als een gezellige kerst en je ziet er goed uit zonder make-up :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank ;) Ik dacht dat ik ook nig mijn oude lp van vroeger had. Toch eens de schuur in. Ik schrok dat het album van 1980 (!) is. 38 jaar fan.

   Verwijderen
 2. Oh, echt - 1980? Toen was ik ook al een echt mens.... (Voel me nu helemaal niet bejaard, hoor...….)

  BeantwoordenVerwijderen