Doorgaan naar hoofdcontent

Genoeg als kerstcadeau

Wat als je gewoon genoeg bent, hebt en doet? 

Wie zou je Genoeg geven? En nu heb ik het over het tijdschrift Genoeg. 
Waar ik zelf een abonnement op heb. Ze hebben een erg leuke decemberactie. 


Via deze link kun je alles lezen op de Genoeg website.

Ik vroeg mij af of ik nog een leuke actie kon verzinnen. 
Aangezien ik kan mij voorstellen dat niet iedereen 100 Genoegs gaat versturen om voor de lage prijs van 2,25 euro uit te komen.

Wat als ik nou lezers hier het december tijdschrift aanbied voor 2,25 euro :) 
Let op alleen binnen Nederland. Voor verzending naar het buitenland, komt er 5 euro overheen. En 1 Genoeg tijdschrift per postadres.

Mocht je dat willen, vul dan hier je gegevens in. Je ontvangt vervolgens van mij een betaallink per email. Als bonus krijg je van mij in 2019 nog een digitaal cadeautje. Wat ga ik nog verzinnen, maar het wordt zeker iets wat je nog meer voorspoed in 2019 op gaat leveren.

Zodra het geld binnen is geef ik je gegevens door aan de redactie van Genoeg.
Uiterlijk 22 december ontvang je dan het december nummer. Met een persoonlijke boodschap van mij. Leuk voor jezelf, en/of voor een ander. 
(Eerst zelf voorzichtig lezen en dan weer inpakken :)) 

Uiteraard neem ik een risico, want er kunnen net zo goed maar 9 mensen zijn die dit willen ^-^ Het verschil is dan mijn bijdrage aan Genoeg.

Reacties

 1. Leuk! Doe mij er maar twee... Ik heb het formulier ingevuld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vraag je twee, is het antwoord helaas nee :) Sorry. Heb het al aangepast in mijn blog.

   Verwijderen
 2. Wat een leuke actie van je! Heb het formulier al ingevuld ;-)
  Gr. Bouk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa, ik kwam er bij het mailen achter dat jij Bouk bent, maar had er niets persoonlijks meer bijgezet.

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Leuk, weet niet of ik je al een betaallink heb gestuurd. Ga morgen (woensdag) verder. Zit aan de limiet van het aantal linken op een dag ^-^

   Verwijderen
 4. Wat een mooie Kerstgedachte! Besteld. Link natuurlijk ook even verspreid in vriendenkring ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank, ja leuke gedachte. Beetje bewerkelijker dan gedacht haha, maar dat mag de pret niet drukken.

   Verwijderen
 5. Ik heb me aangemeld. Heb jaren geleden een abonnement gehad op Genoeg. Een gegeven moment wist ik "genoeg" ;-) en heb het stop gezet. Maar ik ben nu wel weer benieuwd. Dit is een mooie binnenkomer. Bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan ben ik benieuwd wat je nu van de vormgeving en inhoud van het Tijdschrift vindt Marjorie. En graag gedaan hoor.

   Verwijderen
 6. Leuk idee zeg, en je bent al een goed eind op weg! Ik haal de Genoeg altijd graag uit de bieb, want het is een leuk tijdschrift.

  nicole@huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uit de bibliotheek is de groenste en voordeligste optie :) Ja, leuk tijdschrift he..

   Verwijderen
 7. Haha Arme vrouw, denk je wat leuks te doen gaat het bijna aan zijn eigen succes ten onder. Ik ben er super blij mee, heb al vaker ervoor zitten kijken maar nog nooit tot aankoop over gegaan, dus super om nu voor zo'n klein prijsje eens een nummer te kunnen lezen. Dankjewel voor je idee én voor je inzet!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Wat ik nou hele dagen aan het doen ben nu ik niet meer werk

De vraag van vandaag Of ik mij niet verveel? Ehhh nou nee. Wat ik dan hele dagen doe nu ik niet meer werk? Nou dit dus. Zoveel mogelijk genieten.  Klussen :), breien, haken, schrijven, tekenen, koken, moestuinieren, lezen, cappuccino’s drinken met M.  Plannen maken, dingen bedenken, vrienden bezoeken en nog veel meer. Geniet van het leven, soms duurt het maar even. Bij de geboorte ploept er geen cellofaantje uit met handleiding en uiterste houdbaarheidsdatum.

Gaan hemelen

Dag lieve schoonvader Iemand omschreef het mooi. Het hele leven schuift een generatie op. Gisteren overleed mijn schoonvader Hans. Acht maanden nadat mijn schoonmoeder Coby overleed. Op de prachtige foto (gemaakt door mijn schoonzus) is de energie van mijn schoonmoeder zichtbaar 💗  Fijn dat ze weer bij elkaar zijn.

De laatste verhuizing?

Leeg nest In het Engels in de benaming volgens mij Empty Nesters. Nou dat zijn M. en ik dan sinds begin september. Onze dochter heeft een leuke studio gevonden om in te wonen. Met hulp van mijn ouders, hebben we al haar spullen in een dag verhuisd en geïnstalleerd. Een groot gedeelte van haar 'uitzet' had ze al gekregen via mijn schoonouders. Na hun emigratie bleven er een strijkplank, strijkijzer, oventje, pannen etcetera over. Ook mijn ouders zijn verhuisd, dus daar waren ook voldoende spullen. Van mijn vriendin kreeg ze een mega televisie. Wel was er nog genoeg te kopen hoor. Denk aan  een bank een kledingkast tafel en stoelen salontafel tv kast Ze had zelf gespaard hiervoor. Maar wij hebben haar 'gesponsord' zodat ze alles helemaal naar haar wens kon inrichten. Even wennen M. en ik zijn natuurlijk al 6000 jaar  nouja, 22 jaren dan samen. Het werken vanuit huis maakt dat we vaak hele dagen (en nachten) in hetzelfde huis zijn. Gelukkig vinden we elkaar nog steeds leuk