Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
28 december 2018

Boek het rijke wijf van twee hoog achter

Regelmatig krijg ik de vraag hoe ver ik ben met mijn boek Het rijke wijf van twee hoog achter. Uiteraard snap ik dat, want ik roeptoeter al sinds 2011 over dat boek.

Een paar weken geleden had ik een afspraak met Adine van Lekker Leven met Minder. Zij gaf aan dat ze dit jaar nog twee video’s op wilde nemen. Ik gaf aan dat ik mijn boek af wilde maken.
Nu is Adine heel snel en heeft ze gewoonweg haar eerste video al op haar YouTube kanaal staan (zo stoer).

Flauw van mijn eigen uitstelgedrag schreef ik laatst in 1 dag de ruwe versie van mijn boek. Nouja, ik typte het. Nu met de laatste dagen van 2018 in zicht komt het er op aan.

M. heeft zojuist de laatste dozen met oude administratie mappen, agenda’s en dagboeken uit de schuur gehaald. Dit is lang niet alles hoor. 
Op Instagram plaatste ik een foto met deze tekst.


Een fysiek boek voor het eind van het jaar is ietwat onrealistisch (oh echt :)
Maar de digitale versie maak ik nu echt af. Geen idee nog of ik het ga verkopen, of gratis aanbieden als e-book. Het moet in ieder geval uit mijn systeem. Want mij oude verhaal beperkt mij en daardoor ook de mensen om mij heen. 
En ik heb echt zoooooo veel te bieden.

Would you like to comment?

 1. Wow, in één dag je ruwe versie af? Wat een prestatie! Ik ploeter al met mijn 1000 woorden per dag schema...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja maar ik had mijn boek idee ook al ruim 6 jaar :) En 36 hoofdstukken qua titels bedacht. Nu zijn M. en ik alle oude dingen aan het nalopen. Kijken of de jaartallen, bedragen en feiten kloppen.

   1000 woorden per dag. Respect hoor. Je bent goed bezig Lonneke.

   Verwijderen
 2. De titel suggereert een CTA (Call to Action) dat ik je kan 'boeken'. Ik ben erg benieuwd naar de inhoud en naar je presentatie. Ik begrijp dat het laatste deel ook een soort planner en doe-boek wordt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ja, waarschijnlijk ben ik in 2019 ook nog te boeken hoor :) Planner en doe-boek staan in de planning. Jaartal zal ik daar niet bij noemen. Eerst tot donderdag.

   Verwijderen