zondag 25 november 2018

Financiële strategie planner

Heb je ook meegedaan aan de bespaarchallenge van Adine (van Lekker Leven met Minder)?

Ik ben blij dat ik al zoveel dingen ‘voor elkaar’ heb samen met M. Zoals ons excelbestand met alle inkomsten en uitgaven. Boodschappenbudget en nog veel meer dingen. Maar uiteraard kunnen er bij ons nog wel dingen verbeteren financieel gezien. Dan niet zo zeer op het gebied van besparen. Maar wel op het gebied van geld voor ons laten werken. 

Ik was dan ook zeer benieuwd naar de speciale aanbieding die ze had. 
Nou, daar maakte mijn hart wel een sprongetje van. Een financiële planner. Jihaaa. Ik ben dol op agenda’s, planners, hoe je ze ook wilt noemen. 

Nee, ik heb geen aandelen (nog niet hahaha). Ik ben oprecht blij met alle tijd en moeite die Adine heeft genomen voor deze planner. Ik ga de bladen die voor mij van toepassing zijn uitprinten op A5. En dan gebruiken in (een van) mijn Filofax agenda’s.

Mocht je interesse hebben in haar planner. Dit is de link (<-klikkerdeklik)Ik verheug mij al op de bingokaart inkleuren. Al vind ik het spaarvarken en de knikkerpot ook superleuk. 


5 opmerkingen:

 1. Bedankt voor het delen!! Ik had trouwens een foutje gemaakt met de mail, dus heb 'm toch nog met één dag verlengd, maar daarna houdt het wél echt op met de korting :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben begonnen met besparen zonder veel hulpmiddelen, maar ik merk nu dat af en toe een 'gadget' of planner in jouw geval, toch prettig is om jezelf gemotiveerd te houden. Of voor wat nieuwe impulsen.
  Leuk hoe je die hoes erbij gedaan hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, herkenbaar, gewoon beginnen is het allerslimste. Dank voor het compliment van de hoes. Erg blij met het eindresultaat. Ik heb gisteren ook nog tabjes voor de maanden gemaakt #creametchris

   Verwijderen
 3. Your style is really unique compared to other folks I've read stuff from.
  I appreciate you for posting when you've got the opportunity,
  Guess I'll just bookmark this web site.

  BeantwoordenVerwijderen