Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
01 oktober 2018

Op hoog niveau

Zondag de 30ste september hadden we onze eerste ‘noordelijke’ bijeenkomst van bloggers en lezers. Een FIRE ‘meetup’, dit keer zonder presentaties en alleen in het Nederlands in Zwolle. #zwolcon18 of #zwolcon2018 <-hahaha, hoe stoer een eigen hashtag.

Wat was het gezellig. We hadden bij aankomst prachtig weer. 
Na een speurtocht naar de in de mail vermeldde voordelige parkeergarage, kwamen we uiteindelijk langs het water te staan met de paarse Panda.

De bijeenkomst was van 14.00 tot 18.00u. Een kleine club was er al eerder om te lunchen. M. en ik waren door onze zoektocht iets later en genoten nog van een tosti en brood met kroketten op het terras. Dat gaf ons de mogelijkheid om lekker mensen te kijken en te gokken of ze voor de bijeenkomst kwamen of niet.

Blijkbaar lijk ik toch wel redelijk goed op mijn profielfoto, want ik werd ‘herkend’. Dat blijft toch wel een beetje een vreemde gewaarwording.

Chris van van the Pursuit of Hot blog had de meeting georganiseerd. 
We hadden een eigen zaal (+ barkeeper) tot onze beschikking. Ja wel. 
Erg leuk om met zoveel verschillende mensen te spreken. Over geld, boeken, hypotheken, sparen, aflossen, (duitse) bankzaken, vastgoed en nog veel meer.
De middag vloog voorbij. Met tuutende oren en hoofden vol idee├źn keerden we richting huis. Tot ik langs de snelweg ‘de Koperen Hoogte’ zag. In het verleden was ik daar een keer geweest voor een presentatie. M. was er nog nooit naar binnen geweest. Op de 14e verdieping genoten wij van een cappuccinootje met gebak. Terwijl de vloer heel langzaam ronddraaide in het panorama restaurant.

‘Op hoog niveau’ :) bespraken we de middag en alle mogelijkheden die het leven biedt voor 7 dagen weekend (<-link naar ons gezamenlijk Instagram account).

Wordt vervolgd.


Would you like to comment?

 1. Leuk om jullie te hebben ontmoet afgelopen zondag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk jullie weer ever kort gezien en gesproken te hebben!
  Succes met de side hustle!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt mij zondag nieuwsgierig gemaakt met alle nieuwe plannen, kom maar door met de volgende blogposts :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat restaurant. Vaak langsgereden op weg naar klanten in het Noorden, maar nooit binnen geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb iets gemist, wanneer is het volgende FIRE event?
  Kan het een keer in het zuiden des lands, dat komt me wat beter uit?

  BeantwoordenVerwijderen