maandag 15 oktober 2018

Hoe haal ik het in mijn hoofd?

Meedoen aan allerlei gratis online cursussen. Ken je dat? Het ene leuke aanbod na het andere. 
Gratis ‘challenge’ of 4 of 5 daagse waar dan vaak weer een betaalde versie wordt aangeboden in het kader van slimme marketing :) Op dit moment zijn er weer twee gratis leuke creatieve mogelijkheden die ik allebei aanraad.

Hoe haal je het uit je hoofd?  Van Rachel van het Huis van Verbeelding 
Een 5 daagse online cursus om ‘uit je hoofd’ te gaan. Vorig jaar heb ik ook meegedaan en daardoor heb ik het tekenen weer wat meer opgepakt. Eerste les is jezelf voorstellen in een tekening waarbij je de stift (of pen/potlood) niet van het papier haalt. Dus geen puntje op de i bij mijn naam en een bijzondere kat hahaha.De teken 4 daagse Van de Betekenaar. Hier ga je aan de slag met simpele vormen en is de opdracht om in de komende dagen een eigen symbolen boek op te bouwen.Niet meer gratis zie ik, maar wanneer je goed kijkt, vind je op het internet wel vrijwel de hele cursus, 21 doodle days van Diane Bleck (<- link naar haar blog)
Bij de engelse doodle cursus ben ik ondertussen bij les 16. 
Het tekenen van gezichten en uitdrukkingen. Dat vergt bij mij nog zeker enige oefening :) 
Hoe dan ook, heeeeerlijk ontspannend om te doen. Ben benieuwd wie er nog meer mee (gaan) doen.

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke tip ik ga mij daar eens in verdiepen. Want tekenen is leuk, maar soms weet je niet wat je moet gaan tekenen. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vorig jaar heb ik meegedaan met de teken4daagse. Ik merk dat ik tekenen steeds leuker ga vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaaf dat je daar al aan mee hebt gedaan. Ik loop op dag twee al achter :) Zal morgen een inhaalslag maken. Doe je dit jaar ook weer mee?

   Verwijderen