woensdag 19 september 2018

Make your own magic

In het engels ‘bekt’ het toch net wat lekkerder. 
Make your own magic.
De gave beker kreeg ik van een vriendin.
Achter de beker, ligt een oude wegenatlas.
Mocht je je afvragen of ik op reis ga :)
Het papier gebruik ik voor het maken van enveloppen en boekjes.Gisteren besloot ik om vandaag vrij te nemen. Met de beloofde 27 graden zag ik mijzelf al liggen. In de herfstzon, op een ligbedje in de tuin. Met een interessant boek. 

In de praktijk hang ik zo de tweede was van vandaag op. Ik ben nog net niet weggewaaid van mijn bedje. Ach, twee lege wasmanden zijn eigenlijk ook wel magisch hahaha.

Heel wat anders. Vrijdag word ik geinterviewd voor het blad Fiscalert. Ik kreeg een mailtje van de journaliste, dat de hoofdredacteur ‘fan’ is van mij. Dat is altijd leuk om te lezen. Vrijdagavond kom ik op de foto voor bij het interview. Het interview zal o.a. over mijn pensioen en de hypotheek gaan. 

Ik hou jullie op de hoogte.

3 opmerkingen:

 1. Leuke beker!! En wat grappig dat je daar enveloppen van maakt, leuk idee. Ik ben dus a creatief he...bij een ander ziet het er allemaal zo leuk uit, maar ik kom er niet zelf op hoor.
  Heb op woensdag ook mijn vrije dag...lekker dacht ik; nou hier moest de zon heul hard zn best doen om door te wolken te breken...wel ff lekker buiten broodje gegeten.
  Succes met je interview!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het blijft even een poosje lastige keuzes maken en overdenken, of niet? Wel hartstikke leuk dat je geïnterviewd wordt, ben weer benieuwd naar hoe het eruit komt te zien. Gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ja, ik wilde ook vrij, maar ik had én teveel werk, én gisteravond een héle late vergadering - zodat ik wel eerder naar huis ging - maar toen lijnrecht door naar mijn échte bed, boven, onder de dekens...…..

  BeantwoordenVerwijderen