maandag 2 juli 2018

Goedgeld en kipster eieren

Wij zijn al jaren klant bij ASN bank. Eens in de zoveel tijd krijgen we het blad ‘Goedgeld’.

Ik vind de titel van het tijdschrift, erg aantrekkelijk. Fijn om te weten dat we goed doen met ons geld.Deze keer gaan de artikelen over voedsel. Wij lusten af en toe wel een eitje. Bijna altijd koop ik de biologische versie. Heel af en toe een vrij uitloop ei.

Nu las ik een artikel over blije kippen. De eieren die ze leggen zijn als kipster eieren verkrijgbaar bij de L.idl. Dus bij het boodschappen doen kocht ik laatst twee doosjes. Kijk hoe leuk de doosjes zijn. (Ja, ik heb iets met verpakkingen). En niet onbelangrijk, de eieren smaken prima. Nog even bedenken wat ik met de doosjes kan doen.


7 opmerkingen:

 1. Ja, heb ze ook zien liggen, ik vond de verpakking ook erg grappig. Wij kopen altijd de vrije uitloop eieren, smaken prima!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, vrije uitloop eieren zijn ook lekker. Hippe kippen zo.

   Verwijderen
 2. Ik vind het ook een leuke verpakking, misschien iets om pennen/potloden en kwasten in op te bergen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat ik ze aan mijn ouders geef. Die nemen ze dan weer mee naar een boerin in de buurt. Waar ze regelmatig eieren kopen #hergebruikplus

   Verwijderen
 3. Zijn het wel biologische eieren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb even gekeken Ineke. Het zijn wel 3 sterren qua beter leven eieren (volgens mij vrije uitloop 2 sterren) maar niet biologisch.

   Verwijderen
  2. Ah oke. het ziet er wel goed uit voor de kippetjes inderdaad. Om jezelf biologisch producent te mogen noemen daar zijn nog vaak veel haken en ogen aan.

   Verwijderen