zaterdag 12 mei 2018

The American Dream

Afgelopen donderdag waren M. en ik allebei vrij. Met vrijwel ook de rest van Nederland. Maar dat mocht de pret niet drukken. Aangezien ik mijn museum jaarkaart het afgelopen jaar al wel 1x gebruikt heb (kan niet uit zo) werd het tijd voor iets cultureels.


Zo ‘togen’ wij naar het Drents Musuem. In de blauwe Mini van M. Hij helemaal blij dat ik met hem mee reed in zijn stoere bolide. In Assen is een gedeelte van de expositie van ‘the American Dream’. Erg interessant en inspirerend. Maar ook e r r u g druk. Dus bekeken wij de prachtige creaties, laverend tussen de vele mensen die ook bedacht hadden om ook nog gauw naar de tentoonstelling te gaan. 

Volgens mijn vriendin is het gedeelte wat in Emden wordt getoond nog mooier. Dus wie weet gaan we binnenkort nog een dagje naar Duitsland. 

Voor kinderen hadden ze interessante vragen. Kunnen uiteraard ook prima gesteld worden aan volwassenen :)

 Walt Disney

Ooit waren de McD hamburgers 15 dollarcent

Niet erg aardig, wel heel duidelijk

Verder verjaarde ik op de 1ste dag in mei. 48 jaar al weer. Nog even en M. en ik mogen naar de 50+ beurs haha. De afgelopen periode ruimden we heeeeel veel op. Ik bracht een auto vol spullen naar de kringloop. Maakte iemand blij met een doos vol Suske en Wiskes. Verkocht een tafeltje plus vier stoeltjes. Genoot uiteraard van het heeeeerlijke zonnige weer. Volgens mij ben ik nog nooit zo bruin geweest in de maand mei. Voor onze tuin hebben we e i n d e l i j k bedacht wat we willen. Deze komende week komt er een hoveniersbedrijf voor een offerte. In huis is er ook nog het nodige te klussen. Kelder, toilet beneden, douche en kamer van dochter. We hoeven ons dus voorlopig niet te vervelen.

2 opmerkingen:

 1. Alsnog van harte gefeliciteerd!
  Wij hadden hetzelfde probleem met de museumjaarkaart. We gingen te weinig. Maar geen nieuwe meer genomen.
  Succes met klussen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. En wat gaat het super voortvarend met jullie huis. Gaaf hoor.

   Verwijderen