vrijdag 2 maart 2018

Kusisme en gemiste FIRE meeting in Leuven

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Bij mij was het laatste het geval. Vorige week vrijdag reden M. en ik goedgemutst met de paarse Panda naar Leuven. M. was ietwat teleurgesteld, want hij wilde graag met zijn blauwe Mini. Maar ik had een beklemde zenuw laten ontklemmen door de chiropractor eerder die week. En rechtop in de bejaardenstand van mijn Panda zat net iets comfortabeler voor mij.

Rond 16u kwamen we aan in Leuven. Bij het Ibis budgethotel. Waar net een grote groep engelse toeristen voor ons aan kwamen inchecken. Vrij nieuw hotel, prima ligging, naast het station, maar geen aanrader. Houten planken onder de matrassen en erg beperkt verder. Uiteraard was daar de prijs ook naar, dus risico van het vak. #knieperds

Het was E N O R M koud. Maar daar lieten wij ons niet door tegenhouden. We moesten uiteraard ook een hapje eten en kwamen uit bij de Love Hut. Veganistisch, dus dat wilde ik wel een keer proberen. We aten burgers en ik dronk er een Fritz-kola bij. Het etiket peuterde ik los voor in mijn plakboek :)Gezellig met zijn twee op pad, dat was lang geleden. We liepen ook vast naar het klooster waar de FIRE meeting gepland stond voor de volgende dag. Altijd fijn om goed voorbereid te zijn. Om 20.00 uur was het toch echt zo fris, dat we even terug gingen naar het hotel. We hadden een lucky cat gekocht in een chinese supermarkt, die wilden we terugbrengen en dan er nog uit voor een koffietje.

Nou dat laatste konden we niet meer opbrengen haha. Lekker suf op de goedkope hotelkamer, zonder waterkoker (daar hadden we niet aan gedacht) of verder nog iets lekkers.

Volgende ochtend hadden we de wekker gezet. Het harde bed was niet echt heel bevorderlijk voor mijn rug, maar ik vond dat ik toch wel soepeltjes op stond. Eenmaal buiten zagen we een kringwinkel waar ik erg graag naar binnen wilde. M. kent mij inmiddels lang genoeg om te weten dat ik dan vaak ik leuks vind. En ja.... tot mijn verbazing stonden er Alessi artikelen op een tafel. Wow. De gele botervloot hadden we al. Dus #blijei verder door de winkel. Ik zag een grappig naaikistje en wilde een laatje opendoen. Maar toen schoot het toch in mijn rug. Ik kon het nog net opbrengen om niet huilend de winkel uit te gaan. Op straat liet ik mijn tranen op de vrije loop. Terug naar het hotel en in het k.t harde bed om 10.30 uur 's ochtends. M. haalde op mijn verzoek een cappuccino. 's Middags ging hij naar de FIRE meeting om door te geven dat wij niet zouden komen. De rest van de middag/avond hield hij mij gezelschap. Met wat boodschappen tussendoor (pijnstillers, pizza als avondmaaltijd en nog een rondje cappuccino). We hadden gelukkig wel televisie, als afleiding. Inclusief nederlandse zenders. Dus we keken wie is de Mol en nog een Belgium got's Talent uitzending.

De volgende dag via mijn schoonouders terug naar huis. Daar was onze dochter, die we op zouden halen. Autorit was een hel. Gelukkig kon in afgelopen maandag terecht bij de chiropractor die het geheel een stuk dragelijker maakte. Ook woensdag was ik weer bij de chiro, want mijn buik- en rugspieren schoten in de kramp (ik lijk wel 6 maanden zwanger, zo'n dikke buik -> ik ben 47 en in de overgang, dus dit is niet het geval, al had ik tijdens mijn zwangerschap wel zwangerschapsischias :))

Nou, lekker zeurblogje zo. Uiteraard weet ik de oorzaak van de stress in mijn lijf en leden en 'werk' ik daar aan om het zo spoedig mogelijk op te lossen. Gelukkig was er bij thuiskomst leuke post. En had mijn zusje de stempel van de actie van mijn vorige blog voor mij meegebracht.10 opmerkingen:

 1. Ik was zondag bij de FIRE meeting, ik hoorde inderdaad van Mr. CF en ATL dat je naar huis was gegaan. Veel sterkte en hopelijk tot de volgende meeting!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja had mij zo leuk geleken je te ontmoeten. Wie weet in juni.

   Verwijderen
 2. Hi collega, pechvogel! Wij moesten ook verstek laten gaan in Leuven terwijl we Leuven al wel gehaald hadden. Wie weet lukt het zowel jullie als ons volgende keer erbij te zijn. Sterkte met je rug!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik las jullie blog, met de plakkerige air bnb. Inmiddels weer opgeknapt? Hopelijk tot een volgende keer.

   Verwijderen
 3. Tot een volgende meetup! Hopelijk zonder rugklachten dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He bah, wat een pech. Hopelijk gaat het snel weer beter.
  Ik geloof, dat ik rondom Leuven maar uit moet kijken naar een betere accommodatie als ik daar moet zijn?
  Vanwege dit soort dingen hebben wij dus een camper gekocht ;-).

  Via welke organisatie gaan die FIRE meetings eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een organizatie wil ik ons nog net niet noemen, maar je kan bij ons of bij Amber Tree Leaves eens neuzen op de blogs!

   Verwijderen
  2. Jammer hoor, hopen jullie de volgende keer wel weer te zien!

   Verwijderen
  3. Een camper, dat gaan we toch eens testen. En zoals Team CF al aangeeft, zij organiseren de bijeenkomsten.

   Verwijderen