dinsdag 13 februari 2018

Niet plakken maar smakken

Niet plakken maar smakken is de campagne van Post NL waarmee je vandaag (13 februari) voor 17.00 uur een kaart kunt posten voorzien van een lippenstift kus. Dus een postzegel hoeft niet :) Uiteraard lekker commercieel in het kader van Valentijnsdag.

Ik vraag mij wel af hoe dat voor de postbezorgers is, al die kleverige lipstickkaarten haha. En ja, ik heb ook een kaart klaarliggen. Niet voor M. (daar zal ik nog iets anders leuks voor verzinnen).


Mijn kaart gaat naar de Stempelgalerie (<-Facebookpagina) in Deventer. Mijn zus en haar compagnon hebben in dezelfde straat hun winkel Hemelse Hebbedingen (Mocht je nog nooit in Deventer geweest zijn, het is daar echt zooooo leuk, gezellig en sfeervol).

Terugkomend op de actie van Gerart van de Stempelgalerie. In ruil voor een kaart, krijg je van hem een ongemonteerde stempel van een zoen. Nou, dat vind ik zeker leuk. Dus mocht je dat ook leuk vinden, stuur dan een kaart (wel even je adres vermelden, dan krijg je een stempel van hem). En nee, ik heb geen aandelen in deze actie. Wel een grote liefde voor echte post en stempels. (Naast agenda's, pennen, stiften en papier).

3 opmerkingen:

  1. Leuke actie, ik deel hem even op mijn facebookgroep! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben postbezorger, en ja: ik vind het wel een klein beetje vies... goed opletten waar ik de post vastpak dan maar. Verder vind ik het wel een heel leuke actie.

    BeantwoordenVerwijderen