Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
31 december 2017

Mijn vrede

Vorige week zondag, vierden we alvast kerst met mijn ouders, zusje, zwager, neefje en nichtje. We gingen naar de voorstelling Mijn Vrede (<-recensie van theaterkrant) van Marcel Hensema. 

Super leuke voorstelling. 1,5 uur vol verschillende verhaallijnen. Marcel is een meesterverteller, die het heel boeiend weet te houden, ook al staat hij alleen op het podium.

Na afloop was er een door Hooghoudt gesponsorde borrel op het podium. Uiteraard wilde ik nog graag met mijn jeugdliefde (zesde klas lagere school was ik verliefd op Marcel) op de foto. Dus gauw nog naar het toilet voor wat lipstick en krul in mijn haar controle.

Ondertussen waren we mijn vader 'kwijt'. Marcel herkende mij nog en schudde de rest van de familie enthousiast de hand.


Na dit memorabele foto moment vonden we mijn vader in de foyer. Mijn zwager maakte een foto van hem en knipte en plakte hem bij de groepsfoto :).

We vervolgden ons uitje door een bezoek aan Wereldgeluk. All you can eat vreet en wok tent in Groningen. Niet heel sfeervol qua restaurant, wel erg lekker eten. En met fijn gezelschap. Dus lekker (veeeeel te veel) gegeten en gelachen met ons allen. De afsluiting volgde bij mijn ouders thuis. We speelden ruiten zeven met ons allen (kaartspel), gevolgd door hilarische knobbelspelletjes. 

2017 zit er bijna op. En ik schreef vandaag een beschouwend berichtje op mijn Instagram account Moch je mij daar willen volgen, dan vind ik dat erg leuk. Ik ben dol op de interactie die daar plaats vindt. Voor 2018 veel plannen. Waar voor een aantal de voorbereidingen afgelopen week al hebben plaatsgevonden.


M.  en ik hebben een nieuwe zaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarover binnenkort meer natuurlijk. Vandaag sluiten we af met het opruimen van alle kerstspullen. 

Ik wens jullie een veilig uiteinde. Dank voor het volgen en lezen van mijn blog. Het achterlaten van reacties en voor de bloggers bij wie ik meelees, jullie inspirerende stukjes. Tot in het nieuwe jaar.

Would you like to comment?

 1. Ik wens jullie ook goed en succesvol jaar met jullie nieuwe bedrijf. Ik zag je vorige week weer op televisie 😉. Ik blijf je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ja we kunnen zeggen dat we inmiddels al wel 4x op tv zijn geweest. Gelukkig is het huis inmiddels klaar van binnen :) Leuk dat je blijft volgen.

   Verwijderen
 2. Ik wens jou en de jouwen voor 2018 heel veel goeds en heel veel succes met de nieuwe zaak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Marian. Voor jou ook alles wat je jezelf wenst ;) En dank voor het lezen/volgen hier.

   Verwijderen
 3. Spannend, een nieuwe zaak (zou niets voor mij zijn...)! Alle goeds voor jou en de jouwen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee?! Niets voor jou? Dank je voor de wensen. Uiteraard voor jou ook alle goeds.

   Verwijderen
 4. Voor jou en je gezin ook een heel goed 2018. We zullen zien wat het gaat brengen. Gefeliciteerd met jullie nieuwe onderneming!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Anita. Ook jullie een heel goed 2018. Ik heb er zin in. Hoop je binnenkort te ontmoeten op je nieuwe werkplek.

   Verwijderen
 5. Spannend hoor om wederom voor jullie zelf te beginnen. Een mooi begin voor 2018. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee Chris, ja dat is het toch wel. Ik moest wel wat ‘overwinnen’ voor mezelf. Voor jullie alle goeds in 2018. Tot gauw bij de volgende FIRE meeting.

   Verwijderen
 6. Veul zegen veur 2018! En ik blijf lekker bij je lezen!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha en weinig regen zeggen wij hier altijd erbij Bouk. Fijn dat je blijft lezen hier. Zal ik zorgen dat ik blijf schrijven. Voor jou ook alle goeds voor 2018.

   Verwijderen
 7. Gelukkig nieuwjaar en bedankt voor alle leuke berichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het nieuwe jaar is er inmiddels. In ieder geval de beste wensen en meelezen is altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen