vrijdag 24 november 2017

De 3 geheimen voor het maken van een Vision Board

Mijn ingelijste vision board

Veel goed nieuws hier in huize Rijke Wijf. 
M. heeft te horen gekregen dat hij in 2018 in een leuk nieuw dienstverband, zijn werkgever nog een jaar mag verblijden met zijn aanwezigheid (en werkzaamheden uiteraard). Jihaaaa!

Daarnaast ga ik samen met een vriendin van mij een workshop te geven. 
Het maken van een vision board. (Oftewel collage met plaatjes en teksten van doelen, wensen en dromen). 

Die maken wij allebei al jaaaren. Wanneer je hier al langer leest, dan zijn de zaken die wij 'gemanifesteerd' hebben (modewoord hoor, dat manifesteren :)) mede veroorzaakt door het gebruik van een 'vision board'. 

We hadden het er twee weken geleden over hoe leuk we dat vinden om te maken. En om anderen hiermee te inspireren om het ook te doen.
We besloten onze 'krachten' te bundelen. Want ik ben erg goed in het bedenken van dingen haha, om ze vervolgens om de mega stapel van andere goede ideeën die ook voorbij kwamen te leggen. Nu hebben we een datum geprikt, gave locatie gevonden en moest ik wel aan de slag.

Uiteraard kan iedereen ook zelf makkelijk een Vision Board maken.
Want men neme een stapel tijdschriften. Een stuk papier, lijm en een schaar. 
Plaatjes en teksten uitzoeken. Knippen en scheuren.
Leuke compositie maken en plakken maar. 
Op een plek ophangen waar je er elke dag naar kijkt. Klaar is Klara.
Geen workshop voor nodig.

Waarom wij die dan wel gaan geven? 
Nou... omdat wij gebruik maken van '3 geheimen', waardoor er de laatste tijd veel positieve dingen onze kant uitkomen in een razend snel tempo. 
Hoe leuk is dat? 

4 opmerkingen:

 1. O wat jammer. Ik was graag gekomen maar het tijdstip past me niet, is namelijk een werkdag! Mochten jullie ook nog een workshop op een andere dag (in het weekend?) organiseren dan kom ik graag!
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snap ik Karin, ik hou je op de hoogte van een mogelijke nieuwe datum.

   Verwijderen
 2. Wat tof dat je dit gaat doen! En goed nieuws van M! Mijn vision board hangt hier ook goed in zicht en het lijkt erop dat sommige dingen erop misschien wel helemaal niet zo lang op zich laten wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaaf! Altijd fijn te lezen dat een vision board werkt ;) Je doet ook veel interessante en gave dingen de laatste tijd

   Verwijderen