Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
04 november 2017

Beren op de weg

Het is al weer november. Maand van verjaardagen van M. en mijn moeder. Maar ook geefmaand. Dit jaar al weer de 5e editie. Ik schreef er voorgaande jaren ook over. Vorig jaar was ik minder actief en dit jaar is de bedoeling weer wat actiever 'te geven'. Ken je het nog niet? Op de pagina van geefmaand 2016 (geen typfout) vind je alle informatie. Er is dit jaar geen aparte blog of website. Wel een besloten Facebook groep waar deelnemers op doorgeven wat ze aan geefdingen doen.

Ik heb meer dan voldoende om te geven. Kom om in de spullen :) Ja figuurlijk dan hoor. Er waren wat beren op de weg. Letterlijk.
Dit is er eentje van.


De oude beren van dochter stonden al een poos stof te vangen op verschillende plekken in ons huis. Ik had wat kleren voor de beren gehaakt, gebreid en gemaakt. Eerlijk... ik vond het moeilijk om afscheid te nemen. Gisteren heb ik ze dan toch weggedaan. Drie stuks, met een koffer met kleertjes. Naar de dochter van mijn nichtje. In een grote doos met de post. Dus het begin is gemaakt.

Naast het geven ontving ik ook weer veel. Van mijn lieve schoonmoeder kreeg ik (nouja, we) twee chocorepen die ze had gewonnen bij een loterij. Van mijn zusje een kaart. En bij de kringloop vond ik zes interessante boeken.


Dus mijn zaterdag was weer geslaagd. M. had ondertussen de kruipruimte onder de woonkamer verder geisoleerd. Weer een klus geklaard. De warmte blijft goed hangen in huis nu. Ik 'brouwde' een lekker makkelijke zaterdagavond maaltijd met pasta welke we uit Italiƫ hebben meegenomen. Heerlijk met venkel en knoflookgarnalen. Salade met tonijn, boontjes en tomaten erbij.


Nu zitten we klaar voor de nieuwe aflevering van Hollands Hoop met in de hoofdrol mijn eerste jeugdliefde, Marcel Hensema. Mocht je de vorige serie niet gezien hebben. Het is een aanrader. 

Would you like to comment?

 1. Lekker cocoonen in eigen huis, niets lekkerder in deze tijd van het jaar. Wij zijn weer aangesloten op Netflix voor deze knusse donkere dagen kijkend naar de Brug 3e seizoen en net de docu Minimilism gekeken, ook een aanrader om zelf weer geprikkeld te worden en een rondje ontspullen in te zetten thuis. Het kan altijd beter :-)

  fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh neem je dan een tijdelijk abonnement voor de wintermaanden? Slim. Ja idd maar lekker cocoonen.

   Verwijderen
 2. De enige beren die je wil tegenkomen op je weg. Die meneer H. zal wel balen dat hij je kwijt is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg, lees ik net de Volkskrant en dan zie ik jou in de krant staan. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt. Gisteren geinterviewd. Zal vandaag even een linkje plaatsen ;)

   Verwijderen
 4. Heerlijke serie, ik kijk zeker lekker languit op de bank genieten. Groet El

  BeantwoordenVerwijderen