Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
01 november 2017

100% beter

Vanmorgen had ik mijn laatste gesprek bij/met de bedrijfsarts. Hij acht mij weer volledig arbeidsgeschikt. Ik ook, dus dat komt goed uit :) Dus ik ben weer 100% beter. En dat voelt erg fijn moet ik zeggen.

Ik heb vele wijze lessen geleerd het afgelopen jaar. Over mezelf, over anderen. Over wat ik wel en juist niet kan veranderen (rijmt ook nog). 


Dit leuke plaatje maakte M. vorige week in La bella Napoli 
Het is nog geen week geleden dat we daar waren, maar het voelt al langer geleden helaas. Met het uurtje terug is de 'donkere periode' gestart. Vanavond kwam ik voor het eerst weer in het donker thuis.

Bij thuiskomst had dochter al wel de kaarsjes aan gedaan. Plus de buitenverlichting. Ach, we maken er maar iets gezelligs van. Poes op schoot, dekentje over. Seizoen acht van Modern Family staat op N.etflix, dus zijn we wel weer een poosje zoet. 

Ik geniet van mijn hervonden energie. Ik zorg er goed voor dat ik de energiebalans bewaak door zoveel mogelijk leuke dingen voor mezelf te doen en veel te ontspannen.

Would you like to comment?

 1. Dat is een fijn bericht en een mooi startpunt voor nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je weer helemaal beter bent. Dochter springt net een gat in de lucht omdat seizoen 8 van modern family op Netflix staat (ik las het even voor van je blog). Dank daarvoor!
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn voor je! Ik zeg altijd dat je rijker uit de diepe dalen komt, dat was mijn ervaring destijds. Het leven is een leerproces. Groetjes El

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Een mooi moment, om weer helemaal arbeidsgeschikt te zijn! En ach, de herfst / winter: met thee, mooie boeken, mooie films, de bank en een dekentje komen we er wel doorheen - en over een paar maanden wordt het weer lente!!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen