Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
24 september 2017

Tot zover de besparingen

Hai, wat vliegt de tijd. Vorige week zondag waren M. en ik op de Genoeg dag in Amsterdam.Om 14.45 uur waren we uitgenodigd om taart te eten met de redactie en wat andere genodigden.

Op de Puur Fair stonden wij zo 'gebiologeerd' naar een demonstratie van een apparaat te kijken, dat we de tijd vergeten waren. #schaam Om 15.00 uur kwamen we binnen gehaast.


Gelukkig was er nog heel veel taart en we hebben ons het heerlijk laten smaken. We deden een korte voorstelronde, erg leuk om met verschillende mensen kennis te mogen maken. Er zat ook een speciale gastspreker bij het gezelschap. Bea Johnson, van wie wij later ook haar lezing volgden.Op de foto trouwens Heleen van der Sanden, hoofdredacteur van Genoeg. Wat een leuk mens. Het hele team trouwens. En een prachtige locatie bij de Westergasfabriek.

Naar aanleiding van de lezing van Bea kochten we haar boek. Daar zal ik zeker nog meer over schrijven, want dat heeft deze week veel losgemaakt bij ons. Op een goede manier hoor. 

Voor wat betreft het 'einde' van de besparingen. Laten we het er op houden dat we op 1 oktober opnieuw starten. Even weer bepalen wat onze prioriteit heeft. Want we geven het geld met bakken uit de laatste tijd. Dochter bleek met de vooropleiding van theater toch door te zijn naar een andere groep. Super gaaf voor haar. Alleen gaat ze nu weer twee avonden naar 'de stad' met de trein en de bus. Dus heeft ze wel weer een maandkaart (dat was voordeliger dan losse kaartjes).

Appartement voor Napels is gevonden, geboekt en betaald. De Genoeg dag werd door ons gevolgd door een hotelovernachting. In de buurt lekker gegeten met ons twee. De volgende dag op de koffie geweest bij Gordon in Blaricum. Nog een pitstop op de terugweg bij Batavia stad. Ondertussen ook nog een extra aflossing gedaan. 

Het kan gelukkig allemaal moeiteloos. Aangezien we de keerzijde hebben gekend, gun ik ons dat uiteraard van harte :) 

Dus binnenkort meer over de lezing, het boek en de gevolgen.

Would you like to comment?

 1. Klinkt als een leuke mini vakantie vorige week en de volgende die al weer is geboekt. Mooie balans tussen al het besparen en klussen door.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo kan ik het ook zien ;) #balans zal je blog nog even toevoegen aan mijn leeslijst trouwens

   Verwijderen
 2. Ik vond de presentatie van Bea Johnson echt fantastisch! Zo knap hoe ze alles heeft doorgevoerd en een heel rijk leven heeft opgebouwd samen met haar gezin. Inmiddels ben ik zelf aan het opruimen geslagen. Helemaal zonder spullen kan ik niet, maar iets minder gaat zeker lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat jij er ook was Rinette. Ja, echt heel fijne presentatie. Al zien mijn keukenkast met schoonmaakmiddelen en badkamerkastje er nog niet zo uit. ;) Ik ben wel flink aan het opruimen. En hergebruiken. Blog ik nog wel over. Dank voor je reactie trouwens en jammer dat ik je niet even gesproken heb.

   Verwijderen
 3. Oh, ik heb jouw blog net ontdekt via een blogroll. Ik ga even neuzen want ik ben fan van Genoeg. En verder je taglines interesseren mij ook uitermate :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat gezellig Eline, welkom. Voldoende leesvoer voor de winter haha.

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Graag gedaan. Altijd leuk om elkaar te kunnen informeren en inspireren.

   Verwijderen