Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
13 augustus 2017

5 sterren vakantie en extra aflossing

Morgen gaat mijn 12e vakantie dag in. Beetje rare vakantie hoor, want M. is elke dag aan het werk en dochter repeteert dagelijks voor een optreden op Noorderzon (in Groningen) eind augustus.
Gelukkig vermaak ik mij prima en vliegen de dagen voorbij.

Van M.'s salaris (hij was 499 dagen baanloos <- blog) kochten we een nieuw bed, superdeluxe lattenbodems en twee nieuwe matrassen. Vandaag 'sloopte' hij de oude boxspring onderstellen. Houten latten gaan in de hergebruik voor de isolatie in de kruipruimte. Het schuimrubber ga ik gebruiken voor de zittingen van 6 stoeltjes. De veren gaan naar oud ijzer en de rest gaat in de container. Lang leve hergebruik plus.


We kochten een waterzuiger, want met al die regen van de afgelopen tijd stond de kelder blank. Gelukkig weten we nu waar de lekken zitten, zodat we dat binnenkort kunnen oplossen.


Op dochters wensenlijst stond een keer logeren in het K├╝rhaus in Scheveningen. Met de AH Hotelactie, boekten wij afgelopen zondag en maandag twee overnachtingen inclusief ontbijt.

5 sterren vonden we het zeker niet, maar we hebben het wel erg gezellig gehad. Nieuwe herinneringen 'gekweekt' als het ware.Omdat we nu niet met zijn drietjes op vakantie gaan, kochten we vast 3 vliegtickets naar Napels, voor de herfstvakantie. Daarnaast deden we ook nog een extra aflossing op de hypotheek. Tsjonge jonge, wat een overvloed zeg. Voelt zo fijn. En we zijn er uiteraard elke dag erg dankbaar voor.

Would you like to comment?

 1. Gezellig ja even met je dochter op pad! Goed bezig met hergebruik haha, hou ik ook van! Wij gaan a.s. donderdag op vakantie en we rommelen nu nog een beetje aan in huis...Vriend heeft net de laatste kozijnen in de verf gezet en na de vakantie mag ie het dak op! Fijne vakantie verder samen!

  Gr. Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt als optimaal genieten van andere situatie dan gehoopt (liever allen samen vrij)! Geniet nog een stukje extra. Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal ik doen Ingrid. Eens zien hoe leuk ik het met mezelf vind de komende 3 weken ;)

   Verwijderen
 3. Kon je zo'n waterstofzuiger niet ergens huren of lenen(Peerby?)? Wel lekker weer zo'n extra aflossing! Laat maar rollen die sneeuwbal!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was wellicht ook een optie geweest. De waterzuiger is ook een 'gewone' zuiger. Dus wordt straks gebruikt in het houthok en de schuur. Multi inzetbaar :) Nu nog kleine sneeuwballen deze extra aflossingen. Onder het motto, vele kleintjes maken een grote.

   Verwijderen
 4. Klinkt als een vakantie om te herinneren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Herinnerinegn kweeken... dat is top.

  Hebben wij ook gedaan op vakantie met verschillende activiteiten die we samen konden doen. De favoriet is de chilly willy rivier: met een vlotje meedrijven met de stroom.

  BeantwoordenVerwijderen