zaterdag 1 juli 2017

Camp Reset

Nou volle bak met de rijke wijven club :) Ik laat er deze zomer mijn gedachten over gaan.

Ondertussen wonen wij al weer 3 jaar in ons (klus)huis. Wat vliegt de tijd. 
Ik zal eens op zoek gaan naar wat voor- en nafoto's en een tabblad hierboven maken van het klussen.

Over een gaaf club idee. Een paar weken geleden kocht ik een nieuwe planner. Van de Reset Girl. Ik hield de inhoud en verkocht de hoes weer. Onlangs las ik over Camp Reset. Niet helemaal duidelijk wat het was. Tot ik gisteren met mijn agenda aan de gang wilde omdat ik voor de komende zomerperiode wel wat plannen heb voor mezelf (wanneer niet haha).

Bij 'toeval' kwam ik weer bij de Reset Girl uit. En haar gave Camp Reset. 
Een maand lang aan de slag (voor jezelf) op het gebied van 'health, exercise, mindful moments, journaling en lists'. Jihaaaa, de creatieveling in mij werd heeeeelemaal blij van alle gratis 'downloads'.

Gratis aanmelden kan hier. Je kunt ook eerst even kijken op the Reset Girl onder Camp Reset om te zien of het je aanspreekt.
Ik leefde mij uit met alle nog ruim aanwezige papier. Het is de bedoeling om een 'self care planner' te maken. Kan in een willekeurig schrift, (ring)band agenda of Travel Note boekje. Het is wel vrij veel info. Ik heb niet alles geprint en gelezen. De eerste week is voor het opzetten hiervan, dus ik heb nog even te gaan.

Het is tijd voor mijn 'tech break'. Oftewel geen computer, iPhone, iPad of tv. Ik ga samen met M. het CashFlow game spelen.  

2 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk kleurrijk boek. Toch verbaas ik me er over dat jij altijd weer energie hebt voor dit soort dingen? Al die challenges en programma's werken voor mij als springen van prikkel naar prikkel, dus reaktief. Juist het voolledige afschakelen leidt bij mij tot creativiteit, patronen doorgronden, richting kunnen geven aan mijn leven. Maar ik verdenk mezelf dan ook wel een beetje van ADD.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ik ben zo blij dat de energie weer in grote mate terug komt. Uiteraard levert het mij ook energie op, omdat ik er zo blij van word. Dat heeft iedereen vast wel met zijn/haar eigen specifieke dingen.

   Ik volg ook niet alles hoor, want de hoeveelheid reacties/foto's/vragen/opmerkingen etc in bv de Amerikaanse Facebookgroep doen mij afhaken.

   Verwijderen