Doorgaan naar hoofdcontent

Laat jij wel eens geld liggen?

Laat jij wel eens geld liggen? Letterlijk gezien, bv. op straat, met een flesje waar nog statiegeld op zit, maar wat bijvoorbeeld in een hondendrol staat (haha, wat een raar voorbeeld) zodat het te goor is om op te pakken.

Of door iets wat echt niet smaakt (wij kochten Noodles van een vaag merk voor dochter, blijken niet 'te nassen' (haar woorden) te zijn. Zou je dan terug gaan om een pakje wat 39 cent heeft gekost terugbrengen?

Ik heb het afgelopen jaar wel 'geld laten liggen' kwam ik achter. Ken je Cashback XL Sinds december 2015 heb ik daar een account. (Zie foto)


Zo kochten we onder andere bij W.ehkamp onze vaatwasser(s). Eentje die niet paste mocht terug, zelfs na de retourdatum, al volledig uitgepakt. Bleek dat er nog geld van de tweede aankoop op stond ontdekte ik gisteren. Ik vroeg de 9,23 euro aan en schreef een verlate korte 'review' hierover op de site. 
(Mijn onlangs nieuw bestelde Crocs heb ik niet via de site besteld, ook de box voor dochter haar verjaardag niet :( zat even niet in mijn systeem denk ik)

Ik ontdekte ook dat ik een vergoeding krijg wanneer iemand anders hier een gratis account (<-link met aandelen dus :)) aanmaakt. Dus mocht je vaak online winkelen, kijk even welke bedrijven er allemaal mee doen en doe er je voordeel mee.

Einde van de promo op zaterdag :)

Heel wat anders. Vandaag is het de dag van het naakt tuinieren begreep ik. Ik zal M. even er op wijzen. Die staat met kleding aan onkruid te plukken. Dat kan natuurlijk niet hahaha.

Reacties

  1. Zag vandaag alle mensen naakt moestuinieren hahaha. Was om zes uur op de moestuin tot kwart over zeven. Had nog meer te doen. Koud. Snel weg. Nu is het lekker op de boot.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zo vroeg al op???? Geniet lekker op de boot. Hier komt het zonnetje net een beetje door.

      Verwijderen
  2. Geld laten liggen , ik vind het altijd nog een verrassing om een muntje op straat te zien liggen en ja oppakken.
    Man is van het terugbrengen als iets niet goed is. Soms schaam ik me daar wel eens voor , want dat kan ook om 50 cent gaan.
    Gelukkig doet hij het en fietst rustig weer terug naar het dorp.
    Naakt tuinieren zit er vandaag niet in. De kleinkindjes komen.
    Omdat achtertuin besloten is , loop ik inderdaad wel eens naakt te tuinieren. Groet , Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lijkt me heerlijk een besloten achtertuin Astrid. Gezellig dat de kleinkinderen kwamen. En lief dat je man het niets uitmaakt met retourneren van dingen.

      Verwijderen
  3. Naakt tuinieren, nee....ik loop alleen maar naakt in de badkamer, daarbuiten zelfs niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, werkt goed he dat Cashback xl, ik vergeet soms om via die site te kopen, dan heb ik besteld en dan arg@$#&/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, heldere communicatie en stipte uitbetaling. Zal er meer op letten dit jaar.

      Verwijderen
  5. Gisteren was naakttuinieren dag? Shit, niet goed rondgekeken...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ken secretaressedag, dag van de verpleging, moeder- en dierendag... Maar hier heb ik nou nog nooit aan meegedaan... En ja, ik laat wel eens geld liggen - ik koop niet zoveel, en zeker niet online, bierflesjes in poep mogen blijven liggen, dingen die niet lekker zijn: jammer dan! (Maar ik doe wel veel mee aan geld terug acties, en korting, dat vind ik ook heel leuk!).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij brachten de noodles van 39 cent terug ;) Kochten weer het 'nodige' aan andere vreterij hoor.

      En wat betreft de naakt tuinier dag, volgend jaar nieuwe ronde... nieuwe kans

      Verwijderen
  7. Als je de blog van Kliefje leest, heeft tuinieren bij haar toch een andere betekenis ;-)
    Zie https://kliefje.me/2017/05/15/wonderbaarlijke-situaties/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh hahaha, ja, zo is tuinieren wel heel anders Conny. Leuk blog van Kliefje. Fijne schrijfstijl.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z