Doorgaan naar hoofdcontent

Het rijke wijf van twee hoog achter, eerste boek verkocht

Eerste boek verkocht? Nee, je hebt nog niets gemist hoor :) Voor degenen die hier nog niet zo lang meelezen. Ik roep al 'jaaaaaren' dat ik graag een boek wil schrijven en uitbrengen over ons geldavontuur. Werktitel is: het rijke wijf van twee hoog achter. 

Ik heb naar aanleiding van mijn blog meegedaan aan het tv programma: Hoeveel ben je waard? In de Flair gestaan met een interview en ook twee interviews op digitale platformen. (Zie ook IN DE MEDIA als je interesse hebt :))

Niet omdat ik nou zo interessant ben haha, maar wel omdat ik denk dat ik met mijn (nouja, ons) verhaal anderen op het gebied van geld en de taboes over schulden zou kunnen helpen. Maar ja, dan moet ik toch wel eens aan de slag met mijn boek.

Dus toen ik over het (betaalde) webinar van Jeanet Bathoorn (geen link met aandelen) las over het lanceren van een boek of training, dacht ik, daar moet ik aan mee doen.

Nu heb ik wel meer (vaak gratis) webinars/online trainingen gevolgd, waar meestal aan het eind een verkoop van een product of dienst plaatsvindt. 
Jeanet was in haar mail al heel duidelijk. Geen extra verkoop van iets, gewoonweg 2 uur lang training met duidelijke handvaten om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Ook maar één mailtje met de mededeling.

Na wat technische dingen van mijn zijde, was ik met iets vertraging van de partij. Nou... ik heb nog genoeg te doen de komende maanden, maar het boek gaat er dit jaar komen.

Het webinar was praktisch, eenvoudig te volgen, erg inspirerend en heeeeel informatief. Logisch ook van een vrouw met zoveel ervaring. Ze heeft zelf al 5 boeken uitgebracht. 

Ik 'zit' in haar Vrijheidsondernemers Facebook groep. Toen ze daar vroeg wat de deelnemers als eerste zouden lanceren, schreef ik boek. En hieronder op de foto zie je haar reactie :) Dus ja, het eerste ongeschreven echte boek is verkocht. 

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn boek? Dan kun je hier (<- klik) je gegevens achter laten en weet je binnenkort wat de leuke bonus wordt.


Reacties

 1. Reacties
  1. En dan de rest van je lancerings mogelijkheden. Rijke wijven club onder andere :)

   Verwijderen
 2. wat een leuke schrijfstijl heb je. Wanneer je boek net zo leuk geschreven is wil ik deze wel lezen. succes met schrijven en lanceren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor het schrijfstijlcompliment. Ik mag hopen dat het boek net zo leuk geschreven gaat worden.

   Verwijderen
 3. Wat goed! Vroeg er van de week nog om. Goed bezig en ik schrijf me ook in.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O.k. dit jaar dus - dan heb je nog 7 maanden!? Ik verwacht je boek voor eind december 2017!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes Christel!!
  Je hebt al zoveel hindernissen genomen, dan gaat dit je ook zeker lukken ;-)

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes! Ik ben zeer benieuwd, vooral naar het hoofdstuk over je Recyclix avontuur:-P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. rentenier wat ben je toch een zielig mannetje.

   Verwijderen
  2. Hahaha @Rentenier wellicht kan ik al mijn bijzondere geldavonturen (Black Jack bij een online casino, verschillende klik sites, geld wit was sites en wie weet ook Recyclix) beschrijven in een bonus hoofdstuk. Speciaal voor jou.

   Verwijderen
 7. Ik ben meer geïnteresseerd in andere avonturen,komen die ook ter sprake?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z