donderdag 4 mei 2017

Het rijke wijf van twee hoog achter, eerste boek verkocht

Eerste boek verkocht? Nee, je hebt nog niets gemist hoor :) Voor degenen die hier nog niet zo lang meelezen. Ik roep al 'jaaaaaren' dat ik graag een boek wil schrijven en uitbrengen over ons geldavontuur. Werktitel is: het rijke wijf van twee hoog achter. 

Ik heb naar aanleiding van mijn blog meegedaan aan het tv programma: Hoeveel ben je waard? In de Flair gestaan met een interview en ook twee interviews op digitale platformen. (Zie ook IN DE MEDIA als je interesse hebt :))

Niet omdat ik nou zo interessant ben haha, maar wel omdat ik denk dat ik met mijn (nouja, ons) verhaal anderen op het gebied van geld en de taboes over schulden zou kunnen helpen. Maar ja, dan moet ik toch wel eens aan de slag met mijn boek.

Dus toen ik over het (betaalde) webinar van Jeanet Bathoorn (geen link met aandelen) las over het lanceren van een boek of training, dacht ik, daar moet ik aan mee doen.

Nu heb ik wel meer (vaak gratis) webinars/online trainingen gevolgd, waar meestal aan het eind een verkoop van een product of dienst plaatsvindt. 
Jeanet was in haar mail al heel duidelijk. Geen extra verkoop van iets, gewoonweg 2 uur lang training met duidelijke handvaten om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Ook maar één mailtje met de mededeling.

Na wat technische dingen van mijn zijde, was ik met iets vertraging van de partij. Nou... ik heb nog genoeg te doen de komende maanden, maar het boek gaat er dit jaar komen.

Het webinar was praktisch, eenvoudig te volgen, erg inspirerend en heeeeel informatief. Logisch ook van een vrouw met zoveel ervaring. Ze heeft zelf al 5 boeken uitgebracht. 

Ik 'zit' in haar Vrijheidsondernemers Facebook groep. Toen ze daar vroeg wat de deelnemers als eerste zouden lanceren, schreef ik boek. En hieronder op de foto zie je haar reactie :) Dus ja, het eerste ongeschreven echte boek is verkocht. 

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn boek? Dan kun je hier (<- klik) je gegevens achter laten en weet je binnenkort wat de leuke bonus wordt.


17 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. En dan de rest van je lancerings mogelijkheden. Rijke wijven club onder andere :)

   Verwijderen
 2. wat een leuke schrijfstijl heb je. Wanneer je boek net zo leuk geschreven is wil ik deze wel lezen. succes met schrijven en lanceren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor het schrijfstijlcompliment. Ik mag hopen dat het boek net zo leuk geschreven gaat worden.

   Verwijderen
 3. Wat goed! Vroeg er van de week nog om. Goed bezig en ik schrijf me ook in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik zag het Rose, dank voor het aanmelden op de lijst.

   Verwijderen
 4. O.k. dit jaar dus - dan heb je nog 7 maanden!? Ik verwacht je boek voor eind december 2017!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes Christel!!
  Je hebt al zoveel hindernissen genomen, dan gaat dit je ook zeker lukken ;-)

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, dank voor je vertrouwen Janneke. Ik voel mij gesteund.

   Verwijderen
 6. Succes! Ik ben zeer benieuwd, vooral naar het hoofdstuk over je Recyclix avontuur:-P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. rentenier wat ben je toch een zielig mannetje.

   Verwijderen
  2. Hahaha @Rentenier wellicht kan ik al mijn bijzondere geldavonturen (Black Jack bij een online casino, verschillende klik sites, geld wit was sites en wie weet ook Recyclix) beschrijven in een bonus hoofdstuk. Speciaal voor jou.

   Verwijderen
 7. Ik ben meer geïnteresseerd in andere avonturen,komen die ook ter sprake?

  BeantwoordenVerwijderen