Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
02 mei 2017

Geloof jij alles wat je denkt?


Laatst zaten er bij het tijdschrift Flow, een aantal ansichtkaarten met verschillende interessante teksten en vragen. Bijvoorbeeld, wanneer ben jij op je best? Of geloof jij alles wat je denkt?

Om ze direct zelf maar te beantwoorden. Ik ben op mijn best thuis, omringd door mijn eigen (creatieve) spullen. Of zoals vanmorgen, in de auto, met een jaren 90 hit op volume 36 en lekker mee zingen. 

En of ik alles geloof wat ik denk? Hmmm, nou niet echt, al zijn mijn hersenspinsels soms wel erg overtuigend. Hee, maar zelfkritiek is dus ook maar een mening :) Dat is fijn.

Gisteravond waren mijn ouders en drie van mijn vriendinnen hier voor mijn verjaardag. De ene vriendin ken ik al 41 jaar en de andere twee vriendinnen 35 jaar. We hadden de nodige (zelf) kritiek over het ouder worden (hangzakwangen,rimpels, kip/kalkoenfilet armen, rimpelige knietjes, leesbrillen en tena ladies). 

Maar vooral hadden we het erover dat het zo fijn is om een bepaalde berusting te vinden in de wijsheid, die schijnbaar toch met de jaren komt haha. We hadden in ieder geval een gezellige avond. Ik prijs mij dan ook zeer gelukkig met een goede gezondheid, lieve vrienden en familie. 

De zelfgebakken brownies waren helaas niet te vreten. De meningen daarover waren niet verdeeld. 

Would you like to comment?