Doorgaan naar hoofdcontent

1.000.000 (1 miljoen) jihaaaaa

Geen euro's nog helaas. Maar wel een miljoen pageviews op mijn blog. Hoe gaaf is dat? Ik ben niet zo van de statistiekjes. Daar heb ik M. voor :) Volgens mij heb ik wel iets van G.oogle Analytics, maar niet gekoppeld aan mijn blog. Daarvoor kijk ik gewoon bij blogger.
En ik had mazzel om 'net' op het juiste moment een fotootje te kunnen maken van het heuglijke feit.
Al zegt het op zich weinig natuurlijk, want het zijn geen unieke bezoekers en ik kreeg geen euro per pageview. Hoe leuk was dat geweest, haha.



Uiteraard dank aan de leuke/lieve collega bloggers, waar ook het nodige 'verkeer' vandaan komt. Ik vind het fijn dat we met zovelen onze persoonlijke verhalen delen op het wereldwijde web.

Natuurlijk heb ik wel de neiging om mij en mijn blog te vergelijken met veeeeeel succesvoller blogs. Waar duizenden bezoekers per dag komen, elke dag de meest nuttige tips voorbij komen, er 'gelikte lay-outs' gebruikt worden, in prachtige kleurencombi's etc. Mocht je daar naar op zoek zijn, moet je toch even verder kijken, haha. Want we zijn allemaal uniek in een verbindende factor van mens zijn.

De grootste dank gaat uit naar de lezers/lezeressen van dit blog. Want het is fijn dat ik 'publiek' heb voor mijn digitale dagboek. *werpt kushandjes* 

Reacties

  1. Reacties
    1. Dank je wel. Ik lees ook graag bij jou, al reageer ik niet altijd.

      Verwijderen
  2. En dan wuif ik maar even terug! Leuk hoor, zoveel bekijkers! Mrs H te b

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd! Da's al een mooi aantal zeg! Ga mooi zo door...mag graag bij je lezen.

    Gr. Boukje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Boukje, fijn dat je graag komt lezen en ook leuk dat je vaak reageert.

      Verwijderen
  4. Gefeliciteerd met je 1000000 bezoekers! Echt knap. Daar kan ik alleen nog maar van dromen. Blijf zo doorgaan met leuke blogs schrijven!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Rinette, voor de felicitaties en het compliment van de leuke blogs. Mijlpaal met jaaaaaaaren geduld van mijn kant.

      Verwijderen
  5. Geweldig en ik lees graag.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd met zoveel bezoekers! Ik lees graag bij je.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Conny (ook x2 :)) Ik ben wel benieuwd hoeveel bezoekers samen voor de page views gezorgd hebben.

      Verwijderen
  7. Dat is toch een felicitatie waard!!!
    Ik geniet elke keer weer van je gezellige en inspirerende blogposten... dus ga vooral zo door!

    Dikke knuffel, Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Janneke. Blijft bijzonder, al die 'online' mensen waarbij ik het gevoel heb ze een beetje te kennen. Andersom geldt dat waarschijnlijk ook.

      Verwijderen
  8. Gefeliciteerd. Heel leuk een afbeelding van precies 1 miljoen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel. Was gelukkig een toevalstreffer, net op het 1 miljoen moment. Al had ik een foto van 999.999 ook erg leuk gevonden.

      Verwijderen
  9. Gefeliciteerd met je 1 miljoen bezoekers aantal. Ik heb nog even te gaan daarmee. Oja en je staat gewoon (weer) in mijn leeslijst! 😃

    Op naar nog meer mooie blog verhalen die mensen zullen inspireren! Je bent daar een mooie aanwinst in.

    Hoe staat het met je boek?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Rose. Ja, mijn boek, toevallig schreef ik er gisteren over. Ik heb bedacht dat ik het gewoon minder moeilijk voor mezelf moet maken en gewoonweg beginnen. Net als bij mijn scripties destijds voor de opleiding. Schrappen van teveel tekst kan altijd.

      Verwijderen
  10. Dat is een mooi moment. Leuk dat je het vast hebt kunnen leggen. Gefeliciteerd hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel. Meerdere momenten van de dag/avond/nacht kijken hoe ver ik was. Bij 999.998 lag ik nog in bed. Gauw naar beneden gerend en toen had ik geluk dat de teller rond op 1 miljoen stond :)

      Verwijderen
  11. Wow, hoe cool is dat! Ik zit na een jaar nog te wachten op de eerste 50.000... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh volgens mij had ik nog niet eens 50.000 hoor, in het eerste jaar. Dus je bent supergoed bezig. Volgens mij sta je nog niet in mijn leeslijst. Wil je dat ik je toevoeg?

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z