Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
23 april 2017

Goed en slecht nieuws

Gisteren was de eerste echte vakantiedag. Voor mijn gevoel telt de reis niet mee, want dat vind ik echt altijd het vervelendste. Uiteraard doe ik altijd een poging zo zen mogelijk op de plek van bestemming aan te komen hoor. Mensen die zeggen dat ze 'reizen' zo fijn vinden. Nou, ik wens het liefst een tijdreismachine. Zoals die van die professor uit Suske en Wiske. Hoe heet hij nog maar? Professor Barabas?

Om te beginnen met het slechte nieuws. Dochter is helaas niet door voor haar opleiding. Reden voor de afwijzing krijgen we op 2 mei te horen. Dan mogen we bellen. Zij nam het beter op dan ik. Misschien is dat ook maar een houding van haar hoor. Maargoed. In de categorie magische vragen, wat is er hier goed aan, wat wij nu nog niet weten? Wat, anders dan dit is er nog meer mogelijk?
We zullen het wel zien.

Het goede nieuws. We mochten gratis parkeren, omdat we aan konden tonen dat we jaarpassen zouden kopen. (Scheelde 40 euro). We hebben onze tijdelijke Disney jaarkaarten (in NL al gekocht) gisteren omgewisseld voor een jaarpas met foto. Het duurde 'slechts' 1,5 uur haha. Oefening in geduld. Ik ben fan van de opgeklopte vrolijkheid, heerlijk. 

Met zijn allen samen in één huis gaat ook goed. We hebben op de plaatselijke markt gisteren voor vertrek groenten en ander etenswaar gekocht. Om 21.30 uur zaten we nog aan een rijst met curry en groente maaltijd.

Zojuist (12.30 uur) aten we een uitgebreide pastamaaltijd thuis.  Zometeen weer naar het park, waar we blijven tot sluitingstijd, vanwege een vuurwerkshow (25 jarig bestaan).

Het is kouder dan verwacht. Dus we hebben meerdere lagen kleding aan. Om niet zoals gisteren te blauwbekken van de kou. De zon schijnt wel heerlijk, dus hopelijk vandaag weer veel foto momenten.

Would you like to comment?

  1. Geniet ervan! Op de foto's ziet het er al heel gezellig uit :) En wat jammer van je dochter, wie weet is er nog iets te doen als je die redenen weet? Goed dat zij het in ieder geval redelijk luchtig opvat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dinsdag 2 mei mogen we bellen over de reden van afwijzing. Ik ben benieuwd. Dochter zegt: 'Het is zoals het is'. #respectvoorhaar

      Verwijderen