Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
01 april 2017

5 jaar schuldenvrij


Dit is een wat oudere foto, het garen op de poef is inmiddels tot een vest verwerkt. Maar de houtkachel hebben we op zaterdag 1 april wel aan. Het was nog wat fris vanavond in de woonkamer namelijk.

Dochter wordt op 17 april a.s. 15 jaar. Toen we het huis kochten wilde ze heel graag haar verjaardag in de tuin vieren. Dit jaar gaat het er eindelijk van komen. Aangezien we nog wel heel de bestrating 'op de schop' gooien hebben we bedacht dat we dan eerst een 'loungeplek' in de schuur gaan maken. Daar komt (uiteraard) weer het nodige opruim- en uitzoekwerk bij kijken.

Mijn ruim 15 jaren oude stoeltjes die ik dit jaar echt ga opknappen:)  Hier IN de schuur komt een 'loungeplek' want daar hebben we nog heel lang zon. Uiteraard komt er ook een nafoto hoor, want zo ziet het er echt niet uit.

Ik vond ook de administratie terug van alle afgelopen jaren. Ook de bedragen van de periode dat ik nog geen rijk wijf was zeg maar. Uiteraard prima materiaal voor mijn boek. 

Echt bijzonder om te weten dat ik dacht hoe het gegaan was, niet helemaal zo blijkt te zijn. Het eindresultaat uiteindelijk wel natuurlijk. Op 27 maart 2012 betaalden wij de laatste aflossing van de schuld. 

Ik ga de komende weken de stukken eens op volgorde leggen en kijken wat ik daarover kan schrijven. Want oh oh oh, wat een 'rollercoaster' aan emoties bracht het met zich mee om alles terug te zien.

Would you like to comment?

 1. Je boek zal vast ook therapeutisch werken. Niet makkelijk om op terug te kijken. Van harte met je dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd naar je verhaal. En hoe die loungeplek eruit gaat zien. Alvast gefeliciteerd met je dochter

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wordt vast mooi allemaal, ik blijf het volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben nog steeds heel erg benieuwd naar je boek en hoop van harte dat het er nog van komen gaat.

  BeantwoordenVerwijderen