donderdag 2 maart 2017

Het is zover... tadaaah

Tsjonge, bijna 3 maart en nog geen aangifte gedaan. Woensdag liep anders dan gepland. M. wilde echt heeeeel graag de laatste klussen in huis klaren. Daardoor leek het mij verstandig dan ook maar wat dingen te doen die op mijn lijstje staan. Mijn moeder kwam gezellig even op de koffie en de dag was zo voorbij.

Vanmorgen belde mijn vader (ik lag nog in bed). Of hij langs mocht komen om de wasbak in de wc te bevestigen. Uiteraard. Dat was het enige wat nog ontbrak. In november schreef ik het schijtverhaal :)

Vandaag kan ik dan eindelijk ook een foto van het eindresultaat tonen. Tadaaah
Toileteren in stijl.


Hoe vind je de wasbak? (Links aan de wand). Klein maar fijn. Prijzig, maargoed, het zeil was nog geen 7 euro. Mijn vader had nog een leuk idee voor een tegeltableau op de muur. Dat komt t.z.t. wel. Ik heb wel de rand achter het wasbakje gekit. Omdat ik toch bezig was, ook maar de rand om de toiletpot heen gedaan. Plus na ruim twee jaar, toch ook maar de rand achter bij de dubbele wasbakken in de badkamer. 

Morgen dan echt aangifte doen. Kijken wat voor leuk bedrag we terugkrijgen. Kunnen we de tuin LATEN doen, want we zijn wel uitgeklust, letterlijk en figuurlijk. 

12 opmerkingen:

 1. Erg mooi en gaaf die inham boven toilet! Klein en fijne wastafel is super, wij hebben ook zoiets efficiënts

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De inham. Wat grappig dat je die gaaf vindt. Er zit een kraantje voor het toilet linksachter vandaar de bak ervoor. Ik ben vooral blij dat alle mozaïek tegeltjes uit het zicht zijn.

   Verwijderen
 2. Mooi toilet! Toevallig is die van mij sinds een paar dagen ook eindelijk klaar nu het fonteintje het doet. Heeft maar een jaartje geduurd. Die aangifte, die moeten we nog wel doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, een jaartje, valt reuze mee. Wij hebben meer dan 2 jaar gebruik gemaakt van de lelijke versie van de wc. Fijn dat jullie ruimte nu ook klaar is.

   Verwijderen
 3. Mooi geworden! Mijn belastingaangifte doe ik op zijn vroegst volgende week, ben bang dit weekend in een file terecht te komen bij de Belastingdienst. En ik moet betalen, dus daarom ook niet zoveel haast....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. File bij de belastingdienst? Vanmorgen konden we zo 'doorrijden'. Bij betalen snap ik dat je nog even wacht hoor.

   Verwijderen
 4. Dat is mooi geworden zeg en fijn dat het klussen voorbij is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Sterre. Nog een paar dingen op mijn kluslijst. Maar die komen binnenkort wel. Eerst even genieten van de zon in ons opgeruimde en schone huis.

   Verwijderen
 5. Heel mooi geworden, rust en eenvoud, ik hou er van. Wasbakje is erg mooi. Succes met de aangifte?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, ja op een of andere manier is alles grijs/wit. Lijkt wel zo'n opgefluft VT wonen huis haha. Op mijn kleurrijke hobbykamer na gelukkig. Aangifte is gelukt.

   Verwijderen
 6. Mooi hoor. Wit/zwart kleuren daar hou ik van. Ziet er ook ruimtelijker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt super mooi geworden zeg, strakke, rustige basis om met kleurige accessoires op te leuken.

  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen