zondag 5 maart 2017

100.000 euro aflossen in 6 jaar


Kennen jullie de interessante website How to Spend It? Een poosje geleden werd ik benaderd door Marinde, free lance journaliste, voor een interview over het aflossen van onze schuld van bijna 100.000 euro in 6 jaar.

Ook al is het al weer 5 jaar geleden (ja, echt, zo snel gaat de tijd dus) en voelt het bijna alsof het verhaal niet meer over ons gaat, toch hebben M. en ik dat maar mooi gedaan. 

Hier (<- klikkerdeklik) lees je het hele interview. 

En het boek 'Het rijke wijf van twee hoog achter' over ons geldavontuur gaat er zeker dit jaar komen. Ik ben uitgestudeerd, uitgeklust en redelijk uitgerust :) dus ik heb zin om te gaan schrijven en tekenen. 
Wil je (uiteraard vrijblijvend) op de hoogte blijven van de vorderingen van het boek? Dan kun je via dit contactformulier je gegevens invullen. 

9 opmerkingen:

 1. Jaaa...Ik heb het gelezen! Zag ineens jouw foto op facebook voorbij komen ;-) Vind het een erg leuke site moet ik zeggen. Ben benieuwd naar je boek!! Heel veel succes met het schrijven ervan! Maar dat gaat zeker goedkomen.

  Gr. Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag je ook op Facebook voorbij komen. Helemaal leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk artikel! En kom maar op met je boek :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben benieuwd! leuk dat er weer ruimte voor is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn. Eindelijk je boek. Ik kijk er al heel lang naar uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed te lezen dat je er weer de rust voor hebt! Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het nog steeds een wereldprestatie! Ook om wel een beetje jaloers op te worden - niet op de schuld, maar wel op het bedrag wat je inloste. Maar sinds ik me realiseerde dat ik er slechts 5 jaar over doe om € 100.000 te verdienen, voel ik me zóóó rijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi interview! En ik ben benieuwd naar je boek straks :)

  BeantwoordenVerwijderen