zondag 22 januari 2017

Net niet onder de 70.000 euro

Afgelopen jaar hebben we minder afgelost vanwege de vervanging van het dak van de keuken. Daardoor zijn we net niet onder de 70.000 euro met onze hypotheek. Eens zien of we einde van het jaar onder de 65.000 euro zitten.


25 opmerkingen:

 1. Mooi doel voor dit jaar! Gaat jullie vast wel lukken! Was je vrijdagavond toevallig bij het grote blauwgele warenhuis in de stad? Niet dat ik je volg ofzo, maar ik dacht; hé da's het rijke wijf! ;-)


  Gr. Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, daar was ik. Stoel en kruk kopen ;)) Wat leuk dat je mij herkende. Lijk ik toch wel redelijk op mijn profielfoto haha. Zeg je volgende keer gedag?

   Verwijderen
  2. Ja...ik heb je natuurlijk ook op tv gezien en in de flair...ben echt geen stalker hoor haha.. Ik durfde niks te zeggen, apart he? Mn vriend zei al; ga dan ff naar haar toe! Mocht ik je weer eens tegenkomen dan stap ik op je af hoor, eerlijk ;-)

   Gr. Boukje

   Verwijderen
  3. Is goed hoor. Ik kan mij voorstellen dat je niets durfde te zeggen. Zou ik zelf ook niet zo snel doen hoor. Maar ik ben meestal best aardig haha, dus gewoon doen de volgende keer, leuk.

   Verwijderen
 2. makkie, mooi doel, juiste middelen & motivatie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mwah, makkie, zo voelt het dit keer (nog) niet. We willen namelijk ook graag de duurzaamheidsleningen aflossen. Die vormen een groot bedrag van de woonlasten. Dus we kijken gewoon hoe het gaat. Stap voor stap komen we er zeker.

   Verwijderen
 3. Komt vast goed! Lijkt me een mooi doel voor dit jaar. En als je bedenkt dat de meeste verbouwingen achter de rug zijn, dan zou het me verbazen als het niet lukt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Binnen alleen nog afwerkdingen, daar hebben we het meeste materiaal al voor in huis. Nog isolatiemateriaal voor de kruipruimte onder de woonkamer. Dan staat nog wel de tuin op de planning voor dit jaar. Hebben we nog niet begroot qua kosten.

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Ja, heerlijk, we waren vergeten hoe fijn het voelt om weer minder schuld te hebben.

   Verwijderen
 5. Toppertje hoor ! Leuk om te lezen. I follow you

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, ik zag dat jij ook een blog gestart bent. Leuk.

   Verwijderen
  2. Hmm...ik prijs je 2 keer in een uur de hemel in. Je ziet dat ik nog niet zo handig ben met de techniek. Haha...maar komt goed!

   Verwijderen
  3. Het waren zelfs vier reacties haha. Dank hoor.

   Verwijderen
 6. Afgelopen jaar voor de eerste keer in mijn leven extra afgelost op mijn hypotheek, en wat geeft dat een fijn gevoel! Ik had daar nooit zo over nagedacht maar gestimuleerd jouw verhalen toch eens serieus bekeken en uiteindelijk gedaan :) Jullie heel veel succes met sparen! Knap hoor, met de verbouwing en alles.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk te lezen van de eerste extra aflossing. Pas maar op ;) het kan verslavend werken haha.

   Verwijderen
 7. Een erg mooi bedrag dat jullie nog moeten. En die 65.000 gaat jullie zeker lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Misschien niet onder de € 70.000 maar wel een nieuw dak op de keuken, ook niet onbelangrijk. Succes met je doel dit jaar, gaat jullie vast wel lukken.
  Gr. Joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt helemaal gelijk Joke. Ik bedacht vanmorgen dat we blij mogen zijn dat het ons allemaal goed gelukt is de afgelopen drie jaren.

   Verwijderen
 9. Aandacht!!!
  Heeft u dringend lening? We geven lening aan geïnteresseerde particulieren
  die op zoek zijn naar lening met goede trouw en met de rente van 3%. Bent u serieus behoefte aan een
  dringende lening? dan bent u aan het juiste adres. We geven het bedrijfsleven
  lening, persoonlijke lening, Xmas lening, en ga zo maar door. Neem contact met ons op voor uw lening verzoek om te voldoen aan uw
  vraag en uit de financiële problemen te stellen. contact met ons op via e-mail:
  HENRYCLARK003@GMAIL.COM

  Dank zoals we wachten op uw reactie.
  Henry Clark Loan.

  BeantwoordenVerwijderen