Doorgaan naar hoofdcontent

Interne verhuizing

Nou, nou, poe poe. De kamer voor dochter was in 2014 als eerste klaar. Na haar vertrek richting zolder vorig jaar, was ik een beetje 'ruimteloos'. Aangezien ik heel veel creaspullen heb, stond daar nog een groot gedeelte. Haar 'oude kamer' had nog wel haar oude eenpersoonsbed en haar kledingkast. Op zolder kreeg ze een tweepersoonsbed en de Ivar kast paste ik aan tot een 'hip kledingrek'. 

Nou verkochten we vorige week via MP haar bed. Toen bedacht ik dat ik dan ook echt wel haar kledingkast uit de oude kamer wilde hebben. En wanneer ik iets in mij kop heb, neem van mij aan, dan heb ik dat niet ergens anders haha. Ik heb geweten hoeveel zooi spullen ik heb. Van 16 legplanken ging ik terug naar 6. Dus.... Nu ligt de gang vol en ook nog wat gedeeltes van onze eigen slaapkamer.

Maar.... ik heb weer een 'eigen kamer'. Die ik heus wel bereid ben om (af en toe) te delen met M. We wisselden bureaus om. Lange versie in het oude kamertje. Twee kleurrijke zelfbeklede Skruvsta (Ja, ik ben I.keafan) stoelen aangeschoven. We visten een boekenkast achteruit de schuur. Kochten wat Ivar onderdelen bij op zaterdagavond om 20.00 uur. En ik... ik ben blij. 

Nog lang niet alles heeft een plek. Ik m o e t echt opruimen/uitzoeken/wegdoen, want het gaat niet allemaal passen. Maar dat geeft niet. Want het voelt zo heerlijk om weer aan een bureau te zitten met al mijn creaspullen om mij heen.

Dingen stromen. Vandaag deden we echt die eerste aflossing. M. had een lunchdate thuis met een goede vriend wiens bedrijf vandaag in de testfase van start gaat. Ik kreeg de vraag of ik n.a.v. mijn 36 dagen plan voor hem ook tekeningen wilde maken. 

Ondertussen haakte ik mijn shawl af. (Van het garen waar ik laatst een foto van liet zien).


Ik maakte nog een andere shawl af. Die past perfect bij een gaaf jasje welke ik laatst bij de kringloop kocht. En langzamerhand krijg ik naar mijn gevoel weer 'grip' op zaken. Ik voel mij meer en meer 'mezelf'. Klinkt wellicht wat vaag, maar als ik maar begrijp wat ik bedoel :))

Dus nu ga ik onder het genot van Soulradio nog even het bureau opruimen, zodat ik hier morgen weer kan zitten. Rond 11.00 uur word ik telefonisch geinterviewd. Waarvoor geef ik wel door zodra het mag/kan. 

Reacties

  1. het lijkt wel aangenomen werk , sjaal af in 4dagen, Cisca Servie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nog erger in drie dagen ;)) ik kan heel snel haken haha en ook nog tegelijkertijd tv kijken. #dubbelverslaafd

      Verwijderen
  2. Goed te lezen dat je in een lekkere flow zit! En wat een mooie sjaal haakte je <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel. Ik zou willen dat ik jou haaktempo had. Zoveel mooie projecten doe je bedenkt en maakt.

      Verwijderen
  3. Dat gaat hier in 2017 gebeuren, die interne verhuizing.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik las zoiets op jullie blog hierover. Succes, want het kost altijd veel tijd en energie (naast geld).

      Verwijderen
  4. Mooi dat je in zo'n flow zit, geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb er van genoten (beetje late reactie :)) Ik merk dat het wel nog met vlagen is.

      Verwijderen
  5. Mooie shawl! Maar 36 dagen plan ? Heb veel van je blogs in de afgelopen dagen gelezen, je schrijft leuk, maar heb nog niet alles gelezen...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, het 36 dagen plan... Kom je nog wel tegen met lezen. Is een project wat nog aan verbetering onderhevig is en dan kom ik er vast opnieuw mee.

      Verwijderen
  6. This is just you having fun with an ideal morning.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fantastic blog! Do you have any recommendations for
    aspiring writers? I'm hoping to start my own website soon but I'm
    a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like Wordpress or
    go for a paid option? There are so many options out there that I'm totally overwhelmed ..
    Any recommendations? Many thanks!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z