Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
08 januari 2017

De eerste aflossing van 2017

Leuke titel, het is bijna zover hoor. Nog even wachten op de voorlopige belastingteruggave. Komt dat rond de 15e van de maand? Wie heeft daar ervaring mee?

Welkom hier in 2017. Waar mijn plan om elke dag een blog te posten op de eerste dag van het nieuwe jaar al niet goed ging haha.


En zo was het maar zo weer zondag. Via mijn werk kreeg ik mijn kerstcadeau. Een tintelingen bon. Die ik inwisselend voor een bolbon. Zelf had ik ook nog bolbon en zo kocht ik nieuwe Stabilo's en Micron pennen om te 'zentanglen".
Nou nieuwe hobby hoor. Bijna nieuwe verslaving haha. Gelukkig had ik ook nog geen hobbies.

Huistechnisch dacht ik hier te kunnen showen met alles wat klaar zou zijn. Ook dat liep iets anders dan verwacht/gepland. 

De nieuwe vaatwasser paste niet. Deze mochten we omruilen voor een inbouw exemplaar (super service van de W.ehkamp, aangezien we de vaatwasser al in november kochten en pas eind december wilden plaatsten).

De wasmachine staat op de plek van de vaatwasser en vice versa. Mijn vader was zo aardig nog een lekke kraan te vervangen en de waterleiding voor de vaatwasser te verplaatsen. Ach feest zeg maar :) Alles doet het nu en M. is zoooo blij dat hij (vrijwel) niet meer hoeft af te wassen. 

De wasmachine heeft een 15 minuten programma voor alle dingen die net even 'opgefrist' moeten worden. Ideaal. De resterende kluswerkzaamheden gaat M. de komende tijd uitvoeren. Voor mij nog wat schilder- en afwerkdingen en dan zijn we binnenshuis klaar. Op 2 februari hebben we het huis 3 jaar. Dat hebben we dan toch nog vlot gedaan. Of niet dan?

Would you like to comment?

 1. Vriend krijgt het volgens mij idd rond de 15e. En jullie klussen schiet zeker flink op!! Als het straks helemaal klaar is, dan hebben jullie het - gezien de dingen die jullie gedaan hebben - behoorlijk vlot gedaan! Wat zal er dan ook weer een geld overblijven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het was er op de 15e en inmiddels weer doorgesluist inzake een aflossing. Geld over... ja dat is lang geleden haha.

   Verwijderen
 2. Ik krijg het ook de 15de, als het valt in een weekend is het op de eerste maandag. Ik reageer eigenlijk nooit maar ik volg je al sinds de aankoop van jullie huis. En probeer zelf een blog bij te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig nieuwjaar.
  Dan wachten we gewoon nog even op de foto's. Die 15 minuten knop heb ik ook op de wasmachine. Erg handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, aan ambitie geen gebrek, elke dag een post ;-)
  Verbouwen is altijd veel werk, fijn voor jullie dat het zo goed als op zit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zo fijn dat 'het einde nadert'. Kunnen we weer eens over wat anders nadenken.

   Verwijderen
 5. Mooie pentekening hoor, maar ik denk dan waar denk je aan als je ermee bezig bent?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar ik aan denk wanneer ik teken? Alleen maar aan de lijntjes, stipjes en patronen. Heerlijk zen haha.

   Verwijderen