woensdag 14 december 2016

Mag het ietsje meer zijn?

Oh ja, was ik toch voor de uitgaven in de maand december de APK van mijn paarse Panda vergeten. Oeps. Nou, dat kon er ook nog wel bij hoor. Distributieriem. Nieuwe banden en nog wat andere dingen. Ach, zo fijn dat we daarvoor geld apart gezet hebben de afgelopen maanden :)

En wat zijn we rijk. Gezond. Gaaf huis (bijna klaar met klussen), gevulde koelkast, auto voor de deur. Ouders van beide kanten die nog leven. Lieve vrienden, familie en collega's.

Ik las de mijmeringen van Annemiek en besefte dat des te meer. Uiteraard maakte ik geld over voor de kerstactie. 


Naast het (uit)geven ben ik ook gezegend met mooie dingen om te ontvangen.
Zo kreeg ik vandaag een speciale voor mij geschreven quote van Monique.
Op Instagram is ze te volgen via @metaandacht en dit is haar blog met aandacht

Lief hoor en zoooo passend bij hoe ik mij nu voel.

4 opmerkingen:

 1. Zo fijn als je het gewoon goed voor elkaar hebt (en dat ook nog weet te waarderen!) Mooie blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Sjoukje. Ja, echt een fijn gevoel om het goed voor elkaar te hebben. Vooral omdat we ook de andere kant van de 'medaille' hebben meegemaakt.

   Verwijderen
 2. Ik voel me ook vaak zooo rijk. Zelfs ook zonder "goede gezondheid" kun je heel blij zijn met wat je hebt. Er is nog zoveel wat ik wel nog kan, daar ben ik dankbaar voor, het had nog zo- en zoveel erger kunnen zijn. Er is ook altijd nog zoveel te genieten.
  Gewoon alleen al kijken naar mijn kinderen of de blik van mijn man vinden en naar elkaar twinkelen. Genieten van de natuur, van kunst, van muziek, van een lekker kopje thee, er is zoveel te genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je weet te genieten van dat wat je nog wel kunt. Al lijkt mij dat wel eens lastig om niet alles meer te kunnen gezondheidstechnisch.

   Verwijderen