Doorgaan naar hoofdcontent

Jackpot


Wat valt er tegenwoordig te winnen op een gokkast met de combinatie van 5x een 7? Aardige jackpot denk ik zo :)) Helaas, deze winnende combi was alleen maar de kilometerstand van mijn paarse Panda vorige week.

Voor de rest bestond de jackpot wel uit het winnen van de VIP sessie waar ik in mijn vorige blog over schreef. Ik begon erg enthousiast aan module 1. Om 's avonds met knallende koppijn te eindigen. Woensdag 'sleepte' ik mij naar het werk. Zal wel met de opvoeding te maken hebben. Vroeger moest ik van mijn ouders ook gewoon naar school wanneer ik niet lekker was. Als het dan écht niet ging, moest ik maar naar huis komen. Nou, het ging niet. Om 11.00 uur naar huis. Slaaaaaaapen. Hele klusplanning van M. in de war. Want die kon niet verder met het plafond.

Vrijdag trok ik een beetje bij. Zaterdag kon ik staande wel slapen, zondag en maandag de laatste stuiptrekkingen en ach, nu is het weer dinsdag.
M. is jarig en ik heb een vrije dag genomen. We gaan zo heel romantisch een afzuigkap kopen. Als kado bestelde ik hem voor de tigste keer een Moleskine agenda. Lekker praktisch en zo denkt hij tenminste elke dag aan mij haha.

Vannacht de verkiezingen. M. schreef er een blog over. Dochter vroeg of ze het mag kijken vannacht. Ik weet niet zo goed wat ik er van vinden moet. Mijn schoonzus woont in Amerika en heeft er dus wel mee van doen. Lastige keuze lijkt mij. 

Over het lanceren van een product/dienst of wat dan ook in 6 weken tijd (de gratis 6 weekse workshop waar ik aan mee doe). Ik doe weinig goed. Heb geen salespagina. Geen mailinglijst. Mijn ideale klant nog niet omschreven. Zakelijke Facebookpagina ontbreekt. Geen gratis 'weggevertje' om mijn mailinglijst op te bouwen. Ik maak niet voldoende gebruik van de wet van aantrekkingskracht. Tenminste niet op de juiste manier. Want ik 'manifesteer' de verkeerde kant op. En dat doe ik dan ook zelf, waardoor het opnieuw lekkende nieuwe dak, een spontaan gat in de keukenmuur en een stofzuiger die er mee ophield ook allemaal door mij bedacht zijn blijkbaar. 

Zou kunnen hoor. Het dak bleek aan de kant van de buurman te lekken. Is opgelost nu. Het gat in de muur, blij dat we de bolling nu ontdekten en dat het nog voor de stucadoor komt kunnen herstellen. De stofzuiger... Onding, blij dat ie het niet meer doet, haha.

Mijn enthousiasme is aan het vervagen. Mijn weerstand aan het vergroten. 
Zegt uiteraard meer over mij dan over de bedenkster van het VIP programma.
In ieder geval heb ik online kennis gemaakt met een aantal leuke mensen. Dat is al weer 'winst'.

Dan iets heel anders. Wie of wie heeft er nog twee zegels van de AH restaurantactie liggen voor mij?  <- zijn onderweg :))

Reacties

  1. Weer een leuke blog, dank!
    En AH zegels heb ik voor je, ik zal je even mailen!
    Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig dat Jeanette ze nog heeft. Heb ze pas weggegooid tijdens onze verhuizing. Volgende keer gelijk roepen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, volgende keer zal ik gelijk roepen hoor Mariëtte :)) Nu dachten we er toevallig aan omdat we uit eten wilden voor M. zijn verjaardag. Alles goed gegaan met de verhuizing?

      Verwijderen
    2. Nog gefeliciteerd met M. Ja de verhuizing is goed gegaan. We zitten in een tijdelijk huis omdat we ons huis snel verkochten en het andere huis is nog niet klaar! Ach weer duidelijk hoeveel spullen een mens heeft en wat ik eigenlijk niet nodig heb. Wat in de doos kon blijben heb ik niet uitgepakt.....

      Verwijderen
  3. De verkeerde kant op manifesteren, van die termen krijg ik al koppijn..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha Mr FOB, er is nog een andere officiële benaming voor. Om je verdere koppijn te besparen, zal ik die niet opzoeken.

      Verwijderen
  4. Zo vervelend altijd, zo'n griepje!

    Ik doe ook mee aan die workshop (op aanraden van jou trouwens), en het gaat mij ook wat te snel. Het goede nieuws is, het zit over een paar weken/maanden nog steeds in mijn mailbox. Dus ik doe alles lekker rustig, op mijn gemak, in mijn tempo. Vindt ze vast niet erg.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik zal nog eens wat aanraden Sjoukje :)) Er zitten zeker goede dingen in hoor. Daar niet van. In de FB groep verwees ze naar een video van Frank Kern. Over CORE en SHELL identity en je ideale dag. Heb je die gezien? Duurt 1,5 uur en daar heb ik veel van geleerd.

      Ik zal kijken waar mijn weerstand vandaag komt. Het gaat in ieder geval in een turbotempo wat jij al aangaf. En nee, ik denk niet dat ze het erg vindt dat je dingen op je gemak doet.

      Verwijderen
  5. Ik vind dit soort getallen altijd leuk. Ook met 1en in een rijtje. Gefeliciteerd met M.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je voor de felicitaties. Ja, cijfers, zo leuk. Onderweg naar mijn werk (of terug naar huis) kijk ik altijd naar de combi's op nummerplaten. En de tijd op mijn mobiel, toevallig twee avonden 22:22 uur voorbij zien komen.

      Verwijderen
  6. Het valt ook allemaal niet mee.
    Ik heb eens even gekeken bij de website van idee naar lancering. Ik weet het niet hoor, maar alleen van de aankondiging word ik al moe.
    Waar ik een beetje moeite mee heb met dit soort challenges is dat het uiteindelijke doel toch weer geld verdienen is. Dus ondanks dat er gezegd wordt dat het er om gaat wat jij vanuit je eigen kwaliteiten het liefst wilt doen, wordt dat toch weer gekoppeld aan een inkomen. Terwijl je het ook als zelfontplooing kunt zien, jezelf ontwikkelingen, daar hoef je niet meteen rijk mee te worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Giant double canopied bed. Giant shower room.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. I don't even understand how I ended up here, but I assumed this
    put up was great. I do not realize who you are but certainly you are going to a well-known blogger
    in case you aren't already. Cheers!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z