Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
24 november 2016

Giechelbacteriën en kleurtherapie


Iemand ooit gehoord van giechelbacteriën? (klik op de foto om te vergroten)
Ze staan rechtsonderaan op het kaartje wat ik van mijn lieve collega kreeg. 
Ik ben dol op echte post. Vorige week ontving ik nog een leuke kaart van andere (ook heel lieve) collega's en een grote doos via de pakketbezorger.
Daar zat onderstaande ballon in, geweldig idee. Met 8 dagen zweefgarantie.


De tafel ligt inmiddels vol met alles wat ik denk hiervoor te gebruiken. Zo fijn om daar mee bezig te zijn. Zonnetje schijnt de kamer in. Ik heb alle vertrouwen dat alles goed komt.

Dan nog wat andere dingen die ik doe/ga doen om snel weer helemaal mezelf te zijn. (Geen aandelen of gesponsorde linken hoor, gewoon enthousiasme voor degene die het georganiseerd hebben).

Kleurtherapie oftewel Colourtherapy van Else Kramer. Geel, blauw, rood en oranje zijn al voorbij gekomen. Elke dag 1 foto maken van een bepaalde kleur. 

Dan, in een ver verleden was ik heeeeeel goed bezig om zoveel mogelijk suikervrij te eten. Dat beviel prima. Alleen 'de slop' is er ingeraakt. En om het zomaar weer op te pakken, dat vind ik nogal een dingetje. Gelukkig krijg ik binnenkort gratis online hulp van Els. In de vorm van (weer een) online cursus om mijn suikerverslaving, want dat is het gewoon, aan te pakken. Ik ken Els alleen maar digitaal. Maar we hebben dezelfde humor en houden van woordgrapjes. Dus ik ben benieuwd.

En om in kleur af te sluiten. Het voordeel van het wereldwijde web en een aantal Facebook groepen waar ik 'in zit' zijn de creatieve ideeën van anderen. Nu ben ik nog geen webvirtuoos. Zou ik wel willen zijn hoor. Al die gelikte websites met goedwerkende knoppen. Kleurenthema's afgestemd. Nou, dat laatste ga ik leren van Joyce. In haar 5 daagse mini cursus Ook Joyce ken ik alleen maar digitaal tot nu toe. 

Would you like to comment?

 1. Oh, die minicursus moet ik dan ms ook maar eens proberen. Een gelikte website zou hier ook wel welkom zijn... En mooi dat je zo lekker bezig bent!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh leuk dat je ook meedoet met de mini cursus van Joyce. Ze gaf aan dat het ook geschikt is voor bloggers.

   Verwijderen
 2. Wat lief al die steun die je krijgt!
  En wat super dat er al zoveel aanmeldingen zijn!
  Hier probeer ik ook weer extra te letten op de suikerinname. Terug naar hoe het was, dat gebeurt niet meer, maar soms heb ik geen puf of tijd om zelf een verantwoord tussendoortje te maken en dan pak ik wel een restje van de sint maartensnoep.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, lief he, voelt ook goed. Kaartjes, spontaan bezoekje gisteren van een collega.

   En ja supergaaf zoveel aanmeldingen. Ook nu nog. En er komt zoveel moois uit.

   Verwijderen