zondag 30 oktober 2016

Winnen, winnen, winnen en erbij zijn

Schilderdoos

Tsjonge, voor dat je denkt dat ik alleen maar op zondag blog, ja, dat kwam de afgelopen maand zo uit. Vanmiddag schilderde ik de laatste 7 kraaldelen voor ons keukenplafond. 48 stuks van 3 meter, 4 stuks van 3,60 meter. Allemaal 1x in de grondverf en 1x afgelakt. Wat een hutwerk. Alles voor het huis haha. Het plafond wordt prachtig. M. berekende dat hij ruim 4,5 uur aan het zagen is om alle planken op maat te krijgen voor tussen de balken.


Winnen, winnen, winnen... en erbij zijn.

Dit moet je eigenlijk horen met zo'n kermisattractie omroepstem.
We wonnen hier de afgelopen weken allebei een boek.

Ik deed mee aan een winactie via Instagram van Kadodesign en kreeg het boek 

Handlettering doe je zo, geschreven door Karin Luttenberg. Prachtig verpakt, logisch met het assortiment wat ze verkopen. Ik heb nog niet geschreven, getekend n.a.v. het boek. Komt binnenkort, zodra de klusmodus uit gaat.

M. ging naar een een ambitie jobcafé en deed mee met een workshop van the Big Five for Life. Daar schreef ik al eerder over. Lees hier mijn eerdere blog.


Dit boek heb ik nog niet gelezen. Ik moet even wachten tot M. het uit heeft. Ik was al stiekem begonnen, maar ik vind het zelf ook irritant wanneer ik in een boek bezig ben dat iemand anders het leest, terwijl ik dat zelf wil.

6 opmerkingen:

 1. Dat lijkt mij ook wel wat, van 6 weken tot lancering, ik ga eens kijken. :-) Ben heel benieuwd of het je lukt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha anders ik wel. Toen ik vanavond in het donker naar huis reed had ik even mijn twijfels over de komende 6 weken. Lekker op de bank in mijn huissetje is zeer aantrekkelijk.

   Verwijderen
 2. Effe gekeken, inderdaad bladiebladie. Maar als het je helpt, waarom niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf dat boek wat je hebt gewonnen. Afgelopen vrijdag mee in mijn handen gestaan. Niet gekocht......ik wil minder rommel ahum. Maar ben wel met handletteren begonnen. Zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ik ben benieuwd Mariëtte. Ik snap het minder rommel concept. Speelt hier ook.

   Verwijderen