Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
02 oktober 2016

Ontvangen wat je toekomt

Maya wijsheid voor je levensreis

Ontvangen wat je toekomt. Dat klinkt goed, toch? Persoonlijk vind ik van wel.
Alleen wat komt je dan toe? Geluk, wijsheid, rijkdom, vrijheid, gezondheid en overvloed? Om maar wat voorbeelden te noemen hoor.

Logboek bijhouden

Bij het woord logboek denk ik al snel aan een reis, waarbij het wenselijk is om dingen bij te houden. Ons dagelijks leven is natuurlijk ook een soort van reis.
Nu houd ik al jaren, vanaf mijn 11e jaar, dagboeken bij. Met hele verhalen, soms alleen in de vorm van positieve punten van een dag, soms met tekeningen en soms met foto's.

Mijn blog is in feite ook een soort van dagboek, alleen dan digitaal en in mijn geval wel heel erg openbaar.

Tzolkin kalender

Een aantal jaren geleden kwam ik via mijn zusje in aanraking met de Tzolkin kalender. Zij zocht een agenda, die ik haar volgens mij kado deed voor haar verjaardag. Iets met kin, zegels en meer benamingen die ik alleen maar in andere vorm kende. 

Via via kwam ik op de website Maya wijsheid terecht (geen aandelen). Ik kocht een boek + een werkboek. Volgde een e-creatie workshop. Erg interessant allemaal. Vandaag kreeg ik weer een nieuwsbrief. Met daarin de omschrijving van een nieuw 'levenspad'. Een pad wat gaat over elkaar de hand te reiken om samen moeiteloos te creĆ«ren. Om te geven en delen wat je in overvloed hebt en bereid zijn te ontvangen met open handen.

Delen is het nieuwe vermenigvuldigen

Dus ik dacht, wat kan ik op zondagavond nog geven? Nou, hopelijk voor degene die het nog niet kent, wat inspiratie. Wellicht willen degenen die er al bekend mee zijn, hun ervaring hieronder schrijven. Want ik ontvang zoals altijd graag :))

Would you like to comment?

 1. Klinkt interessant.
  Mijn grootste wijsheid die ik uit te delen heb is dat alle antwoorden, je doel, je bestemming al in jezelf besloten zit. Je hoeft er niet naar uit te reiken, de wereld niet voor over te reizen, op je kop te staan, hard voor te werken. Het volstaat om er bij stil staan en er naar luisteren.
  Iemand die je mentor is bij zo'n zoektocht is wel weer handig, dat dan weer wel.
  Mooie wijsheid op de maandagochtend, dacht ik zo!
  Fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontvangen wat je toekomt is heel persoonlijk he, sommige mensen vinden dat ze op heel veel recht hebben. En op een andere blog las ik net dat zij moeite had met ontvangen waar ze volgens anderen recht op had. Het is een mooi thema.

  De door jou genoemde site klinkt heel inspirerend. Ik ga er eens op snuffelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor je inspiratie! Ik geef ook via mijn blog, aan wie dat wil ontvangen. En als ik dan zie dat blogposts veel gelezen worden en ik leuke reacties krijg, dan voelt dat goed. Die ontvang ik dan weer graag.

  BeantwoordenVerwijderen