Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
25 september 2016

Over geluk en keuzestress

Kusmi thee, vooral de BB detox is verrukkelijk

Zaaaalige zondag. Tenminste, dat gevoel begint langzaam te komen. Na een stressvolle, drukke werkweek, waarin ik een mega les, grenzen aangeven, heb geleerd kom ik een beetje tot rust.

Keuzestress hadden wij de afgelopen weken op het gebied van materiaal voor afwerking van het plafond van de keuken. Om na veel wikken en wegen terug te komen op ons oorspronkelijke plan. Waarbij ik dan baalde dat we dat niet direct besloten hadden. Maargoed, qua tijd verander ik daar niets meer aan nu.

Vanmorgen werd ik wakker en bedacht ik dat ik ondanks het prachtige klusweer gewoonweg niet ging klussen. Of juist wel misschien vanwege het mooie weer :)
De ligbedjes lonkten en daar aan toe geven, dat voelt zo fijn.

Geluk is het prachtige herfstweer, de kleuren van de hortensia in de tuin en dochter die spontaan donuts haalde. En ook, dochter die vroeg of ik met haar bij de kringloop naar kleding wilde kijken. Omdat ze beseft dat daar soms best leuke kleding tussen hangt en haar kleedgeld niet oneindig blijkt te zijn.

Zo slaagden wij gisteren allebei met een aantal kledingstukken. Zij twee broeken en twee t-shirts. Ik met een grijze wollen jurk, een bruin getailleerd vestje en een bijzonder spijkerhesje. Daarnaast vond ik nog een aantal tijdschriften, heerlijk voor in de zon, op dat lekkere ligbedje.

De broodbakmachine draait voor een vers maisbroodje. Vanavond gaan we waarschijnlijk nog even badderen bij bronnenbad Fontana. Lekker ontspannen. 

Wat is jouw geluk vandaag?

Would you like to comment?

 1. Het rondje in het bos met de honden! De blijdschap van ons logeerkind met het gewone, wat hij thuis niet krijgt! De maaltijd die ruim over was van gisteren en dus hoef ik niet te koken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vers warm brood. En het bos.

  Heerlijj genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het geluk zat hem er vandaag in dat wij als gezin tijd voor elkaar vrij maakten om samen iets leerzaam en leuks te doen. Vanmorgen nog heerlijk in de zonovergoten tuin genieten van het lekkere weer en een kop koffie. Vanmiddag beklommen wij de O.L.V. toren in Amersfoort. Met dit weer een prachtig uitzicht, en leerzame historische weetjes, verteld door het stadsgilde.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker gefietst! Prachtig weer, beetje sporten, geweldige combo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij hebben nadat manlief terug kwam van hardlopen heerlijk gefietst tot 17 uur. Daarna samen een frietje gegeten en toen banken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn geluk is dat ik op de bank zit, kindjes lekker in bed, en een kopje thee erbij, met verse koekjes en alle tijd om blogs te lezen. Heerlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen