zondag 18 september 2016

80 euro per uur

Klinkt goed toch, 80 euro per uur. Verdien ik nog net niet hoor. Maar dat is wat M. en ik klustechnisch de afgelopen dagen 'bespaard' hebben door zelf te klussen. En we klusten wat af dit weekend. Van de meeste dingen zie je geen r..t terug trouwens. Zo jammer :))


Zo plakte ik ruim 50 meter kip 'Feinkrepp' tape weg. Ik moest de ramen kitten. Via internet hadden we een kit op kleur besteld. Tenminste dat dacht ik. Het zou RAL 9001 moeten zijn, maar bij gebruik bleek het gewoon wit. Beetje jammer.
Van mijn vader had ik een supersonische kitspuit geleend. Eerst wat geoefend.
Ging prima. Alleen had ik niet afgeplakt bij een raam. 

Zoooo zonde, want vanmorgen wilde ik restanten kit verwijderen en beschadigde ik de verse randen. Alles weer er uit gepeuterd. Wat een hutwerk zeg. Zo jammer van mijn tijd. Want ik wilde het kozijn boven bij de trap aflakken, zodat ik kon behangen.

Rond 16.30 uur hield ik het voor gezien. Cappuccinootje met M. in de zon. Hij was goed bezig geweest met allerlei houtconstructies voor de keuken. Ik liep naar boven om mijn kitwerk te bekijken en dacht.... Ik kan als verrassing voor M. wel beginnen met behangen. En dan ook nog met hetzelfde behang als beneden in de gang....

Om 21.00 uur was dit het resultaat. Tadaaaa.


Nog niet helemaal klaar hoor. De omlijsting van de kozijnen moet er nog op. 
En een stuk naast en boven de deur moet nog behangen. Binnenkort weer verder. Dochter was een weekend uit logeren geweest. Ze slaapt op zolder en dit is de trap naar boven. Blijkt dat ze het behang 'spuuglelijk' vindt :(
Er zou eerst ander behang op namelijk. Nou, ze heeft pech. Gelukkig ziet ze het niet vanuit haar bed haha. 

7 opmerkingen:

 1. hihi, ik ben het wel een beetje eens met je dochter hoor. Nou ben ik meer van de strak geverfde muren.

  Wat een werk is het geweest om het langs de trap zo strak te krijgen. En de binnenkant van het raam zal ook niet makkelijk zijn omdat je met die trap zit.

  Hopelijk went ze er snel aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaja, een slangenmens was er niets bij met kitten en behangen :))
   Dochter gaf aan dat ze over 4 jaar toch uit huis gaat, haha.

   Verwijderen
 2. Dat was een lange werkdag! Je kon in ieder geval met een voldaan gevoel gaan slapen.
  Als je nou gaat klussen bij een ander, kun je geld gaan vragen...da's pas lucratief :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hele lange dag, van 9 tot 21u Hmm.... slechte werkgever voor mezelf. Nou ik zou niet graag klussen voor een ander. Met mijn werktempo vraag ik mij af hoe lucratief het is.

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Tijd voor een nieuw schermp(je) of eerder een bril? :)) Ooit zulke positieve kranten gezien?

   Verwijderen
 4. Een stoer rijk wijf ben je! Mijn enige behangervaring was geen succes helaas, maar bij jou zit het er zo te zien strak op

  BeantwoordenVerwijderen