maandag 29 augustus 2016

Levenskunst

Mocht je mij even gemist hebben. Ik had een goed gesprek, wat, meerdere zelfs, met de perfectionistische, plichtsgetrouwe en piekerende kant van mijzelf. Waar het boek Los Leven van Jan Wolter Bijleveld en Ingeborg Deana een prima remedie tegen is. Zelf maar even opzoeken, ik ben te lui om er een 'affiliate linkje' van te maken op dit tijdstip :))Ik deed namelijk de afgelopen maand twee investeringen die minder goed uitpakten. Meer helemaal niet. En ja, ik deed het met geld wat ik wel 'kan missen' en 'het is maar geld'. Toch deed het wel wat met me. Laat ik het er op houden dat mijn innerlijke conversaties  z e k e r  niet voor herhaling vatbaar zijn.

Gelukkig was M. gewoon zoals altijd lief en begripvol. Hij zei, boek het geld van de 'Gans met de gouderen eieren' rekening en laat het los. Uit schuldgevoel vond ik dat hij dan wel een nieuwe mobiele telefoon aan kon schaffen. (Ja, ik weet het, mijn hersenpan werkt ietwat vreemd :)).

In het boek 'Los leven' op bladzijde 146 wordt geschreven over Waarom?
Het gaat over de Gouden Cirkel van Simon Sinek. Laat M daar nou laatst een blog over geschreven hebben. Toevallig? Ach... denk het niet. Ik ga ook weer beginnen met mijn waarom. 

Wat is jouw waarom? (Hoef je hier niet op te reageren hoor, wellicht vind je het interessant om daar voor jezelf over na te denken).

UPDATE 30-8-2016 In een reactie kreeg ik de vraag hoe het is met Recyclix? Daarmee gaat het gelukkig heel goed. Ik krijg momenteel 147,80 euro per 5 weken en heb over een aantal weken mijn eigen inleg weer terugverdiend. Bij online geld verdienen boven aan mijn blog vind je meer informatie. Uiteraard daar wel een link met aandelen :))

3 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Recyclix gaat gelukkig heel goed :)) Ik krijg nu 147,80 euro per 5 weken en M. bijna 150 euro per 5 weken. Ik heb mijn eigen inleg er over iets van 10 weken weer uit en M. zo rond de kerst.

   Verwijderen
  2. ja mooi interactief spaar methode, ik ga toch ook ambitieus voor de 5000kg. Kreeg vorige week plots 5 x 25 euro passief inkomen uit vriendenkorting voor Qurrent. Ging meteen naar mijn Online inkomsten spaarpot op de ING bank tot ik me gisteren besefte dat ik het beter kon investeren in Recyclix. Veel beter rendement dan die spaarcenten van ING ;-)

   Mooi dat je nu gaat oogsten HRW!

   Verwijderen