Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
14 augustus 2016

Dus je denkt dat je veranderd bent?

Foto (door mij gemaakt) van een kaart uit Flow Magazine

Zo was de vakantie weer voorbij. Al ruim een week. Bijna vier dagen gewerkt. Identiteitscrisisje na het zien van de documentaire I'm not your guru van Anthony Robbins. (Wel een aanrader om te zien trouwens). Want in 1997 was ik ook bij 'Date with Destiny'. Bijna 20 jaar geleden. Ondanks alle 'hype' omtrent Robbins, blijf ik fan. Ik haalde mijn werkboeken van zolder (In 1996 was ik ook bij Life Mastery) en keek naar de vragen/opdrachten etc... 

Ik dacht dat ik wel veranderd was, na al die jaren. Maar ik ben nog steeds een onsportief wief. Ik zag ook de fundamenten van het bereiken van financiële onafhankelijkheid (want ik deed ook nog mee aan Financial Mastery jaja, lekker uit mijn broek laten hangen die tijd). 

Die kloppen nog steeds. En ik weet nu ook waarom ik die in de afgelopen 19 jaren (nog) niet bereikt heb. Tsjonge wat zijn ze simpel. Benieuwd wat ze zijn? 

Would you like to comment?

 1. Ja, heel benieuwd! :-) Het is altijd wat confronterend he, terugkijken naar je doelen van vroeger. Als ik me er aan gehouden had, was ik nu al jaren kinderarts in plaats van projectleider. Ach ja. Dan was ik vast niet gelukkiger geweest (vertel ik mezelf graag).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is wel heel wat anders, projectleidster in plaats van kinderarts @Sjoukje Nee, ik denk niet dat je gelukkiger was geweest. Een wijs iemand schreef ooit, de mate van geluk hangt af van de aard van je gedachten (of zoiets :))

   Verwijderen
 2. Ja, heel benieuwd! En mij verbaast het altijd wel hoeveel je aan de ene kant doet en hoe weinig er aan de andere kant ook weer van bepaalde doelen terecht komt. Voor mij is het echt een lesje actief mee bezig zijn, anders gebeurt er wel van alles, maar niet zoveel als zou kunnen. Of moeten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LLMM vooral dat actief bezig zijn met wat je echt wilt. Mijn probleem is zoveel te willen en daardoor een soort van 'versplinterde' aandacht/focus te hebben. Plus tigduizend afleidingen. En dan is de dag zo weer om.

   Verwijderen
 3. Herkenbaar! Wat ik nu vaak doe is inspirerende artikelen of teksten in een klein boekje plakken en af en toe weer eens lezen. Soort herinnering. Hoef ik ook niet een heel blad te bewaren :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Suzanne Ik ben dol op boekjes (en agenda's, mappen en wat zo meer). Dus ik ga ook weer doen wat jij doet, lekker knippen, plakken en lezen. Scheelt inderdaad ook een hoop bewaren :)

   Verwijderen
 4. Ja, da's fascinerend hè. Altijd die vraag 'wat houdt me dan tegen?!'

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker Anita, wat houdt mij tegen? Wie weet ik wel, dat doe ik zelf. Maar wat in mij zorgt ervoor dat ik dat toe sta? Hmmmm.... Something to think about.

   Verwijderen