donderdag 18 augustus 2016

As seen on tv - Hoeveel ben je waard, tweede herhaling


Mijn tante appte dat we vanavond weer op tv zouden komen.
De opnames van Hoeveel ben je Waard uit 2014, toen we net een maandje in ons klushuis woonden en ik 3 dagen voor de opnames een auto ongeluk had gehad. Zo raar om het terug te zien. Mocht je het nog niet gezien hebben hier vind je de link om het terug te zien via Kijk.

Binnenkort kom ik terug op mijn vorige blog, hoe je financieel onafhankelijk kunt worden. En mijn belangrijkste ontdekking, waarom ik dat nog niet ben

14 opmerkingen:

 1. Hey, leuk! Dat ga ik eens bekijken van 't weekend. Misschien dat ik er nog wat van op steek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou dat ook raar vinden :-). Wij zijn in 2010 op TV geweest. In verband met ons huis (het oude dus)en de verbouwingen. Een hele leuke uitzending dat wel, maar ook zou het nu heel confronterend zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Sandra het was net of ik naar iemand anders keek. Ons huis is gelukkig wel een stuk verder qua verbouwing :)) Met welk programma ben jij op tv geweest?

   Verwijderen
 3. Wat leuk dat je daaraan mee hebt gedaan! Tenminste, was het leuk (los van dat ongeluk ervoor!)?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Sjoukje was een bijzondere ervaring. En super leuke filmploeg en presentators.

   Verwijderen
 4. Leuk om jullie weer te zien. Moest ook weer gniffelen om je gezichtsuitdrukking toen de financieel expert maar bleef benadrukken dat jullie moeten sparen ipv aflossen. “Dan houd je na 10 jaar echt wat over”. En daarbij voorbij gaat aan de rente die je betaalt voor de leningen. Moest je je erg inhouden op dat moment? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond eigenlijk dat de financieel expert gelijk had. Zonder buffer zitten is heel gevaarlijk.

   Verwijderen
  2. @Cleo ze moest het gesponsorde deel natuurlijk ook promoten :)) Want aflossen levert een bank niet veel op haha. Ja, ik moest me wel een beetje inhouden.

   Verwijderen
  3. @Hilda uiteraard, eerst buffer op orde en vervolgens aflossen (in ons geval dan, is niet voor iedere hypotheekvorm gunstig).

   Verwijderen
 5. Ik zag hem ook heel even langskomen! Alweer 2 jaar geleden dus. En ben benieuwd naar je blog over het financieel onafhankelijk worden :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LLMM ja, wat gaat de tijd snel he... Twee jaar geleden. Gelukkig ziet het huis er beter uit, op de keuken na, die is nog zo ^-^ daar komt binnenkort verandering in.

   Ik ga vandaag bloggen over mijn vermeende financieel afhankelijk worden.

   Verwijderen
 6. Ja grappig, ik weet dat ik er toen helemaal klaar voor zat toen jullie voor de eerste keer op TV kwamen, erg grappig om te zien. Ik ben ook erg benieuwd naar je blog over financiele onafhankelijkheid. En nog even een andere boodschap, ik heb nog een speciaal blogje gewijd aan het plaatsen van de Social Media Icoontjes op je blog. Misschien heb je er nog wat aan. http://taxbreddels.blogspot.nl/2016/08/social-media-icons.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Miranda ja dank je voor je blog over de icoontjes. Heel handig. Ik ga eens kijken wat ik aan social media voor 'het rijke wijf' wil koppelen. Daar heb ik nog wel wat ideetjes over.

   Verwijderen