vrijdag 29 juli 2016

The Abundance Factor Movie

Oei wat gaan de dagen snel zo in de vakantie zeg. Sommige dagen rommelen we wat aan en andere dagen doen we actief dingen in het huis. 
Zo heb ik  e i n d e l i j k  de balken geschilderd op de overloop. Ik moest er nog een stuk of zes en dat bleef ik maar uitstellen. Zometeen ga ik twee muurtjes sausen. Als dat heel voorspoedig gaat ga ik misschien ook nog wel een muur behangen :))

Dinsdagavond zagen M. en ik The Abundance Factor Movie
Wie heeft de film ook al gezien? Toevallig kwamen we laatst bij het opruimen de dvd van The Secret tegen. Dit is zeg maar een soort vervolg. Ik vond het erg interessant. Vooral Dana Wilde, Bruce Lipton, Mindie Kniss en Carol Tuttle.
De uitspraak van Mindie Kniss, over het puzzelstukje vond ik erg 'beeldend'. Af en toe heb ik wel eens het idee dat ik er niet 'tussen pas'. En Dana Wilde vind ik gewoon een leuk mens, niet zo 'opgeschmuckt' zeg maar.

De film is in het engels en duurt iets van anderhalf uur. Uiteraard komen ze vervolgens met een aanbod. Je kunt de dvd kopen, of het uitgebreide pakket :))
(Waar ik uiteraard voor ging haha en de bovenstaande link is een met aandelen, alleen wanneer je iets koopt hoor, krijg ik dank je wel commissie voor het promoten, wat ik ook zo wel had gedaan).

Maargoed, de film zelf is gratis. Met pen en papier in de aanslag en dan kun je er heel veel tips uithalen. Laat je mij weten wat je van de film vond wanneer je hebt gekeken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten