Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
16 juli 2016

ontMOETen

Kijk eens wat ik heb ontvangen, een stempel van mijn eigen hoofd. Ik zag een voorbeeld voorbij komen op Instagram en dacht, dat is leuk en handig voor in boeken. Terwijl ik dit zo typ is het natuurlijk wel zo dat ik niet altijd zo jong, rimpelvrij en woestaantrekkelijk blijf. (Hee, iemand moet het zeggen haha). Dus over 10 jaar moet ik waarschijnlijk een nieuwe stempel laten maken.

De stempel is gemaakt door Anouk 

Vandaag begon niet zo soepeltjes. Ik werd al vroeg wakker (7.16 uur in de vakantie vind ik echt te vroeg) met knallende hoofdpijn. Gedachten over mijn werk, iets met een receptie in combinatie met de introductieweek van studenten, in september, dus werkelijk, zo niet belangrijk nu.... 
Ik keek gauw op nu.nl omdat ik gisteravond voor het slapen nog wat mee had gekregen over Turkije. Uiteraard was dat ook niet het meest prettige nieuws om mee in slaap te vallen.

Gelukkig doezelde ik nog weg. Om met nog meer hoofdpijn en supermisselijk wakker te worden (nee, ik ben niet zwanger). 
Tsjonge jonge, lang geleden dat ik zo beroerd was. Ik was net zo'n boerend michelinvrouwtje. Uiteindelijk ben ik weer naar bed gegaan en sliep ik tot 13.05 uur. 

Later op de middag gingen we op verjaardag bij mijn vader. 68 jaar al weer geworden en gelukkig nog steeds in goede gezondheid. We hadden het erover dat het wel druk is geweest op mijn werk. Dat ik misschien toch wel wat teveel moet en eis van mezelf. Mijn grootste valkuil is dat ik mij veel te verantwoordelijk voel. Dus in de categorie ontMOETen, ga ik mezelf ONTmoeten.
Wat fijn dat ik daar nu 3 weken de tijd voor heb :))      

Would you like to comment?

  1. Hi! I've been following your website for some time now and finally got the bravery to
    go ahead and give you a shout out from Austin Tx!
    Just wanted to say keep up the fantastic work!

    BeantwoordenVerwijderen