vrijdag 1 juli 2016

Online geld verdienen, boeken inleveren en schoolspullen kopen


Ik vergeef mezelf voor een week niet bloggen :)) en voor nog veel meer hoor.
De zinnen hierboven zijn van een Ho... huppeldepup (iets met veel o's en p's) vergevingsoefening. Ze staan in het boek van Denise Duffield (link met aandelen) wat ik aan het lezen ben.

Vandaag moest dochter haar boeken inleveren en maakte ze haar laatste proefwerk van dit schooljaar. Wiskunde. Waar ze een 1,9 op moet halen om over te gaan van Havo 2 naar 3. Duimen, want ik zou toch zo blij zijn (voor haar EN voor ons) wanneer we die zekerheid hebben.

De komende twee weken gaat ze dus boekloos naar school. Nog wat verplichte lesdagen/uren, gevuld met films kijken en andere nutteloosheid. ^-^ 
Vanavond waren we bij de H.ema en laadde dochter vast een mandje vol met nieuwe schoolspullen. Met een moeder (ik dus) verslaafd aan dol op stickers, schriften, pennen etc. was dat dus vreselijk veroorloofd.

Over het online geld verdienen, daar schreef ik in mei van dit jaar voor het laatst over. Dat gaat voorspoedig. Naast Recyclix (ook een link met aandelen :)) klik hier voor mijn blog in april, ben ik nog met twee andere mogelijkheden bezig. Een al vanaf maart dit jaar, dat begint nu vorm aan te nemen. Een ander net sinds gisteren, dus daar kan ik nog niets over zeggen. Wat ik wel heb gemerkt is dat het bij de meeste buitenlandse bedrijven geld kost om geld over te maken. De 'payment processors' zijn slimme bedrijven zeg. 

Om terug te komen op Recyclix. Ook M. is gestart (evenals mijn moeder en mijn zusje). M. en ik hebben ieder 5000 kg aan afval en krijgen nu elke 5 weken 140 euro rendement uitbetaald. Dus dat is leuk, 280 euro extra per 5 weken.

En ja, nogmaals, garantie tot aan de voordeur, ik weet van alle beweringen dat het geen goed bedrijf zou zijn. Ik ben geen financieel expert, ik kan je wel meegeven, steek nooit ergens geld in wat je niet zou kunnen missen.

Wat ik bijzonder vind, nu ik zo aan het kijken ben naar mogelijkheden om online geld te verdienen, is dat er zoooooo ontzettend veel mogelijkheden zijn. Ik hou mij eerst even bij de drie die nu lopen hoor. Ik wil graag mijn inleg terugverdienen en vervolgens verder kapitaal opbouwen :)

Ondertussen op klusgebied ligt het een weekje stil. Ik merk dat dit natte, klamme weer nou niet heeel bevordelijk is voor mijn zin om aan de slag te gaan. Goh... 

Goed nieuws op mijn werk. Ik ga verhuizen van kamer. Momenteel zit ik in een ruimte met aan mijn kant van het bureau een blinde muur. Bij de collega zitten wel twee ramen hoor. Maar met vrijwel geen uitzicht. (graftakkenhok noem ik het gekscherend). Een andere collega heeft een nieuwe baan. Haar kamer heeft superveel licht, dus maandag gaan we over. Even overwoog ik om vandaag heen te gaan. Vanmorgen aan de huiskamertafel, nog lekker in mijn huissetje, liet ik dat idee gauw varen.


3 opmerkingen:

 1. Heerlijk he, als het schooljaar voorbij is. Wij zijn hier ook dol op de H.ema. Zoveel leuke boekjes, schriftjes en andere blijmakertjes! Ook op de F.lying T.iger trouwens, om dezelfde reden. Ken je die? (Maar niet teveel heen gaan, het is er niet duur, maar zoveel leuks! Moeilijk om in te houden.)

  Ik begrijp de Recyclix eigenlijk niet zo goed. Waarom krijg je daar geld voor? Is het een soort van lening?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Sjoukje het is een combi crowdfunding/investering. Het bedrijf koopt met de inleg plastic afval wat verwerkt wordt tot granulaat. Over de inleg krijg je na 3 weken 6% en na 2 weken nog eens 8%. Het enige nadeel is dat je inleg in het begin niet zonder verlies opneembaar is. Dat wordt goed gemaakt door het hoge rendement :))

   Dit is mijn blog van april hier over:
   http://hetrijkewijf.blogspot.nl/2016/04/het-recycle-wijf.html

   Verwijderen
 2. Lekker bezig rijke wijf in al je activiteiten. Ja nu begint beetje het oogsten heh met Recyclix. Ik doe het anders, dat weet je, ik laat het groeien met minimale eigen inleg maar kan dankzij de partners nu ook al 2x 20 euro uithalen wat mijn eigen inleg is wat ik heb terugverdiend en de inleg die ik via Natasja heb lopen (overigens niet onder mijn referral omdat wij gezamenlijke rekening hebben). Verder wil ik elke 20 euro afwisselend uit betalen dan wel herinvesteren. Dat gaat nog steeds goed en inmiddels heb ik 1270 kg. op 2500 kg wil ik dan 1 x 5 wkn daar de winst uit laten betalen en dan weer verder laten groeien.

  BeantwoordenVerwijderen