donderdag 21 juli 2016

Laat maar lekker stromen

Ja ja, deze blogtitel kan van alles betekenen, stromend water, van de plensbuien die hier vielen in de afgelopen 24 uren... stromende energie... binnenkomend van de zonnepanelen.

Nou in mijn geval is het opruimen en wegdoen. Hopelijk ook anderen blij maken. Ontvangster 1 berichtte vandaag dat het pakketje goed was aangekomen. Ontvangster 2 krijgt haar verrassingspakket morgen. (22 juli, het pakket is goed aangekomen bij Brigit lees hier over haar creatieve ontmoetingsplek
Het pakket is nog iets gevulder geworden dan deze foto van gisteren. Want met de stroom aan boeken, tijdschriften en garens die er binnenkomen, is het ook zaak om ruimte te maken voor al het nieuwe. En wellicht nog meer op te ruimen en te bedenken wat ik echt graag wil houden. Ik heb het boek van Marie Kondo (nog) niet gelezen, maar het principe van 'er blij van worden' wanneer je er naar kijkt gaat zeker nog niet op voor alles hier in huis :))

Wel blij met de heerlijke zon vandaag. Samen met M. buiten aan de tafel aan een cappuccinootje. Hij met een boek en aantekenboekje + pen in de aanslag. Ik met mijn agenda's. 


Vanmiddag bezochten we een vriendin die ik al veel te lang niet had gezien. Ik bracht haar een vorig jaar in Amerika gekocht verjaarscadeau. We aten een ijsje in haar woonplaats. Vervolgens vertrokken we naar mijn ouders. Ik was zo vrij geweest onszelf uit te nodigen voor het eten, haha. Gelukkig vond mijn moeder dat ook een goed plan.

Via via had ik een paar maanden geleden een Canon Selphy 720 printer gekregen. Helaas werkte deze niet samen met de iPad of de iMac. Mijn vader heeft een mini laptopje met Windows 7. Na ruim twee uren (en zweet werkelijk overal) is het mij gelukt om daadwerkelijk ook foto's te kunnen printen. Mijn ouders blij en ik ook. Weer iets hier uit huis waar een ander blij mee is. Heerlijk gevoel. Waarschijnlijk krijg ik binnenkort een foto met daarop de uitspraak van mijn vader: 'Zag je daar nou zo tegen op'. 

Ik ben blij met mijn doorzettingsvermogen. Want om eerlijk te zijn wilde ik er mee kappen zo vlak voor dat het lukte. Nou, moraal van deze blog is.... haha, die is er niet hoor. 

8 opmerkingen:

 1. Hier een berichtje van ontvangster 2. Dankjewel lieve lieve Christel, voor het prachtige pakket! Een grote doos vol boeken, stempels, papier, materialen en een pop. En dan je lieve briefje erbij. Daar gaan heel veel mensen (naast mijzelf ;-)) heel blij van worden. Alles gaat naar het lokaal van Gittepetit's creatieve ontmoetingsplek. Superbedankt! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel graag gedaan hoor. Ik ben blij dat jij er blij mee bent en hoop dat je veel anderen zult inspireren met je creatieve ontmoetingsplek.

   Verwijderen
 2. Wat leuk gedaan! Zo maak je echt iemand blij met je spullen. Ik wil ook eens starten maar m'n energie is zo veel sneller op met dit warme weer. Mmmm, wat een smoes hé ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat herken ik dat energie sneller vervliegt met dit warme weer. Wekkertje zetten en een kwartiertje opruimen is ook een idee :))

   Verwijderen
 3. Fijn dat je spulletjes kan wegdoen! Ik ga daar een voorbeeld aan nemen als ik ga inpakken voor onze verhuis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, goed plan om er voor het verhuizen mee te beginnen. Wij wonen hier nu twee jaar en hebben alles meeverhuisd ^-^ wat niet had gehoeven.

   Verwijderen
 4. Blij om te horen dat ik niet de enige sufferd ben die zich laat weerhouden om in mijn uppie leuke dingen te doen! Ik vind mezelf soms zó stom, 50+ (ja, ik wel) en dan nog steeds verlegen....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt, dom he van ons. Want als ik eenmaal op de plek van bestemming ben, wordt het vaak vanzelf leuk, of niet en het voordeel van alleen zijn vind ik dan weer dat ik mij niet druk hoef te maken of de ander het wel naar de zin heeft. Want daar ben ik wel weer heeeeel goed in, mij druk maken om een ander....

   Verwijderen