vrijdag 15 juli 2016

Gaat het om de binnen- of buitenkant?

Nou, ik geef de voorkeur aan de buitenkant. Ja, voor deze keer dan hoor. 
Want het gaat om een gehaakte kussenhoes :)) En ik val in de categorie luie naaisters. Dus heb ik niet alle draadjes afgehecht. 
Vandaag is mijn eerste dag van drie weken vakantie. Gisteravond kwam dochter weer thuis van een minilogeerpartij bij haar neefje en nichtje. Dus het gezin is weer compleet. Ze is naar een concert van Beyoncé geweest, in Düsseldorf, nou dat heeft heel veel indruk gemaakt. 

Vandaag kocht ze de Hitkrant, want daar stond een artikel in over Beyoncé EN een poster. Die hangt al boven haar bed. (Jeugdsentiment, want vroeger kocht ik ook altijd een muziekblad, weet niet of dat de Hitkrant was of iets anders trouwens). 

Gisteravond maakte ik een document en een pagina over online geld verdienen
Uiteraard ben ik gezegend (nou ja, overdrijven is ook een vak) met een goedbetaalde baan. M. heeft net weer twee sollicitaties gedaan, waarvan hij voor één vacature a.s. dinsdag een gesprek heeft. Maar al dat werken kost wel veel tijd. Dat bedoel ik niet als grapje. Met de lange werkdagen ben ik 's avonds vaak nog 'te lam' om iets leuks te ondernemen. 

Mijn boek bijvoorbeeld schiet niet echt op, meer zelfs echt niet. Dus ja, ik ben aan kijken naar verschillende mogelijkheden. Binnenkort meer over twee andere bedrijven waar ik ook mee bezig ben. 

Eerst maar even opruimen buiten. Want ik zocht knopen voor mijn kussen. En dit ligt er nu nog. 
11 opmerkingen:

 1. De Hitkrant, bestaat dat nog? Haha, jeugdsentiment. Mooi kussen heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt, leuk he, gisteravond zat dochter op de bank te lezen. Poster had ik er voorzichtig uitgehaald (nietjes terugvouwen)

   Verwijderen
  2. Oh en dank voor het kussencompliment Ellen.

   Verwijderen
 2. Je kussen is prachtig! Ik kocht Popfoto :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa, Popfoto, zou heette het. Dat is ook zo. Plaatjes uitknippen en in agenda's plakken.
   Jij ook bedankt voor het kussencompliment natuurlijk Bloem.

   Verwijderen
 3. Hitkrant, popfoto en muziek express kocht ik wanneer er posters of artikel in stonden over Queen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook een grote collectie knopen die ik afgehaald heb van afgedankte kledij. Mijn knopen zijn in een (gerecykleerde) beenhouwersdoos gesorteerd volgens kleur en meerdere identieke exemplaren hang ik samen met een draadje. Ik heb één aparte doos voor eenzame knopen waarvan ik maar eentje heb..... liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Handige tip Liesbet die van dezelfde knopen aan een draadje. Dat kan ik ook wel gaan doen. Ik heb nu 7 doosjes gevuld. Wat daar niet meer in paste geef ik aan mijn moeder :) als zij er niet mee kan gaat het naar de kringloop.

   Verwijderen
 5. Nou ja! Heb ik dit hele blog van jou nooit meegekregen *bloost* Jij bent echt een bezig bijtje! Ik 'erfde' pasgeleden de knopendoos van mijn moeder en samen met mijn eigen verzameling ben ik nu de eigenaar van ongeveer een triljoen knopen die ik ook van plan ben ooit uit te gaan zoeken... nou ja ooit? Ik ben bang dat dat nooit gaat worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou @JeetjeJanita, dit blog was ook lange tijd anoniem hoor.
   Oh een triljoen knopen :)) nou ik ben blij dat ik mijn verzameling gecomprimeerd heb tot een stuk of 7 doosjes.

   Verwijderen