Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
03 juli 2016

Delfsail en Ho'oponopono

Schreef ik vrijdag onder mijn foto over de Ho huppeldepup, kwam ik gisteren een boek tegen bij Yantra in Groningen. Ik kocht het niet hoor (heb nog zoveeeeeeel te lezen) maar vond het wel heel 'toevallig'. Ho'oponopono. Alleen het woord vind ik al leuk.


Verder... had ik gisterochtend een hele gezellig bijkletsochtend met een vriendin. Onder het genot van een cappuccinootje en een brownie. Later op de middag kwam onze dochter mij vergezellen. We winkelden wat af voor haar. Ik leek wel een 'personal shopper'. 'Vroeger' werkte ik in een kledingzaak en ik vond dat altijd erg leuk om te doen. Ze is goed geslaagd, met een broek, twee t-shirts, een blouse en een 'bomberjack' (<- sommige dingen blijven toch echt terugkomen in de mode).

De bikini waarvoor we op pad waren, hebben we niet gevonden. Gelukkig is het weer nog niet zo stralend en hebben we nog even de tijd.

Vandaag was een beetje een 'lummeldagje'. Ik zat heerlijk met een boekje in de zon buiten. Ik maakte foto's van het beestenspul (babyslakje en bijzonder groen beest) in de planterij. M. was naar een softbaltraining en dochter sliep uit tot 11.30 uur.

Rond 14.30 uur kreeg ik de ingeving dat we wel naar Delfsail konden (in Delfzijl). Vanwege de drukte werd aangeraden om daar met de trein naar toe te gaan. Lang leve onze weekend vrij abonnementen. Wel veel langer onderweg, maar dat mocht de pret niet drukken.

De meeste schepen waren al vertrokken toen wij aankwamen. Maar er viel nog genoeg te zien (en te vreten). M. is op dag 6 van zijn 9 daagse detox en hield zich keurig aan zijn plan. Dochter en ik deden ons tegoed aan loempia's en een stroopwafel. Er was ook kermis. Samen met dochter ging ik in het reuzenrad. Bovenin kreeg ze berichtjes van haar klasgenoten. Het wiskunde cijfer was bekend. Een 3,7 heeft ze gehaald. Ruim voldoende :)) Ze moest namelijk een 1,9 halen om nog een 5 te blijven staan. Dus ze is over naar HAVO 3. Jihaaaa.
Een hele zorg minder zeg. Gewoonweg 8 weken niet hoeven aansporen om haar huiswerk te maken.


Dus we maakten een blije 'sailfie' en togen voor thee met gebak naar het Eemshotel. M. nam alleen een verse muntthee (plus één hapje van mijn monchou taart :)) #bikkel

Wat heb jij (voor leuks) gedaan vandaag?

Would you like to comment?

 1. Goed van je naar delfsail. Een groentesap voor M heeft meer voedingswaarde. Is dat wat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat doet hij ook hoor, groentesapjes, hij had alleen nog geen warme bij zijn detoxkuur passende maaltijd gehad. Het werd voor hem haring :)) en iets minder groenvoer deze keer :))

   Verwijderen
 2. Fijn dat je dochter geslaagd is, gefeliciteerd!! Ik had een dagje feest in Hilvarenbeek en twee verjaardagen. En daarna uitgeteld op de bank met z'n tweetjes, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen