maandag 20 juni 2016

Nieuwe foto app en een zoekgeraakte poes

Hier stond een foto van de poes :(

Oh oh, ik zie dat er een wijziging is geweest met de mogelijkheid om foto's bij mijn blog te plaatsen.
Google foto's heb ik nu als app op de mini iPad. Maar bij blogger is alleen nog de mogelijkheid van Picasa. Hmmm. Niet zo handig. Dit blogje schrijf ik via de blogger app. Vaak kan ik daar het lettertype niet aanpassen. (en de foto laadt niet) Ach ik weet het allemaal luxeproblemen. Zoek ik binnenkort wel uit.

Over de poes a.k.a. onze k.tkat. Vorige week was ze 4 (VIER) dagen en nachten weg. Ik had al een foto bij de rubriek 'vermist' van dierenambulance geplaatst, toen M. een berichtje stuurde dat ze er weer was. Ze had brokjes gegeten en was weer vertrokken. (Ze kan via de kruipruimte en de kelder naar binnen). Waarschijnlijk had ze vastgezeten in een schuurtje ofzo. Op haar neus heeft ze een rare plek nu. Ik vermoed van iets open willen duwen.

Gelukkig is ze nu weer veel thuis (ze was de laatste weken veel aan de flodder). Hopelijk zet de plek op haar neus niet door.

Voor de rest....  gaat alles goed, is het druk op mijn werk. Heb ik gisteren nog een beetje geklust. Hoop ik dat binnenkort qua bovenverdieping van ons huis af te ronden. Verzuipen de moestuinplanten, liggen de slakken in een deuk vanwege mijn gebrek aan groene vingers en zal ik binnenkort hopelijk meer foto's posten. Iemand nog tips hier?

1 opmerking:

  1. Gelukkig dat ze weer terug is! Ik ben mijn kat ook wel eens kwijt geweest, zat ook in een schuur. Stommer nog, in mijn eigen schuur :$ En ik hoorde hem wel, maar kon niet peilen waar het geluid nu vandaan kwam. Overigens was dat gelukkig geen 4 dagen; ik haalde ze altijd naar binnen als ik wegging of 's nachts, dus hij heeft er misschien een paar uurtjes ingezeten ;-)

    Voor slakken gebruikte ik altijd zo'n geel met rood doosje, ik denk EscarGo ofzo? Heel effectief, maar ook wel een beetje sneu. Het waren namelijk blauwe korrels en na verloop van tijd zag ik allemaal naaktslakken met een soort blauwe vlek op hun hoofd. Kan toeval zijn, maar ik denk het niet...

    BeantwoordenVerwijderen