zaterdag 11 juni 2016

Kluskeuken zoek de 10 verschillen


Na een meer dan full-time, vijfdaagse werkweek (respect voor iedereen die dat doet), leverde ik gisteren mijn geleende electrische fiets in. 
Lekker met de auto naar huis (haha, M. had de fiets laatst voor mij naar het werk gefietst, zo'n lieverd. Ik moest wel beloven niet meer dit soort acties te ondernemen).

Het was nog lekker weer, dus we dronken een cappuccinootje in de tuin. Heerlijk in de zon op een ligbedje en we maakten plannen voor de verbouwing van de keuken. Oftewel, ik riep en M. schreef. Tsjonge, wat een klus gaat dat nog worden. We werden al moe van het bedenken als het ware. Laat staan het uitvoeren :))

M. vertrok op tijd voor een softbalwedstrijd. Dochter en ik aten wat bijzondere vondsten uit de koelkast. Vervolgens was ik ruim een uur volledig van de wereld. Zooooo moe. Lekker weer niet goed geluisterd naar mijn lijf en leden. 
Te druk gemaakt om dingen die ik niet kan veranderen. Gelukkig herken ik mijn eigen valkuil (jaja, het wordt nog wel wat met mij voor mijn tachtigste) en hielp een geleide meditatie en gewoonweg toe geven aan de vermoeidheid heel goed. 

Vanmorgen vertrok M. voor een reünie van zijn softbalclub in zijn ouderlijke woonplaats. Dochter en ik 'keutelden' wat aan in huis. Rond 16.30 uur aten we een bakje kibbeling bij de plaatselijke visboer. Daarna had dochter zin in gezond voedsel en kochten we veel fruit en groenten bij de supermarkt. Bij thuiskomst leek het haar een goed plan de keuken eens op te ruimen. 

Zoals je op de foto kunt zien was dat geen overbodige luxe haha. Ruim twee uur later was alles weer redelijk toonbaar. Nu alleen de eetkamertafel nog *kucht*

Vannacht dus een nachtje alleen in het grote bed. Ik heb een gaaf boek wat ik aan het lezen ben, dus ik vermaak me wel. M. schreef trouwens afgelopen week een blog met 3 tips voor meer rendement uit je spaargeld 

Wij wachten nog op de teruggave van de belastingdienst. Leuk om het spaargeld weer wat mee aan te vullen. Gisteren boekten we namelijk voor de herfstvakantie al vast 3 vliegtickets naar Milaan. Heerlijk vooruitzicht. De zomervakantie blijven we 'gewoon' in Nederland. 

7 opmerkingen:

 1. Maar tien verschillen? Volgens mij zijn het er veel meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, ja klopt. Zelfs de keukenkastjes aan de binnenkant gesopt.
  Was een vlaag van verstandsverbijstering hoor. Is al weer over.
  Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha...heerlijk die eerste foto!! Dan loont het ook om op te ruimen....word je weer vrolijk van!

  Oh mijn dochter wil ook graag naar Milaan!! Over paar jaartjes ga ik met haar heen... Jullie boeken altijd eerst tickets en daarna de accommodatie? Heb ik zelf nog nooit gedaan, maar voor zulke steden lijkt mij dat wel de ideale weg..
  Fijne zondag en geniet lekker van je opgeruimde keuken!

  Gr. Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohhh erg he Boukje, wat een zooi. Ja, wij boeken vaak te tickets al van te voren. Des te langer we wachten, des te hoger de prijs namelijk. Accomodatie vinden we altijd wel. Heb contact met een ex vriendje die in de buurt woont, hij kijkt ook voor ons voor iets leuks.

   Plus, bijkomend voordeel, dan hebben we de kosten ook wat meer verdeeld. Voelt het minder prijzig haha.

   Leuk vooruitzicht met je dochter naar Milaan. Onze dochter kijkt er ook nu al naar uit. Jij ook een fijne zondag.

   Verwijderen
 4. Wat een verschil! Hier ook vaak een rommelige keuken en dat is niet zo handig met een open keuken en geen vaatwasser. En omdat we een groot aanrecht hebben, zetten we de zooi ook nog eens breeduit...:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, dank! ;-)
  Conny, fulltime werkende dame.....
  (valt trouwens niet altijd mee, na ruim 35 jaar fulltime werken......)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf, die tickets naar Milaan! Heerlijk vooruitzicht!

  BeantwoordenVerwijderen