Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
01 mei 2016

Voor de tiende keer 36

Niet in het casino, die 36, alhoewel dat wel mijn lievelingsgetal is. Maar gewoon, jarig. Op 1 mei, niet meer na Koninginnedag. En voor de tiende keer dus 36. Over 4 jaar mag ik ook naar de 50+ plus beurs hahaha.M. plaatste gisteren deze foto op zijn FB tijdlijn. De foto is vorig jaar gemaakt in Rome, met een cappuccinootje op het terras. Ooit, dan hebben we het over 1990, woonde ik bijna een jaar in Italië. Ik werkte als au-pair in een gezin in Turijn. Sinds een week of wat heb ik weer contact met mijn allereerste vriendje uit Italië via Whatsapp. Zo leuk. Lekker mijn italiaans ophalen.

Gisteren hebben M. en ik de schuur opgeruimd en kwam ik dozen met oude post en foto's tegen. De afgelopen 25 jaren zijn voorbij gevlogen. Ik voel me dan ook geen 46. Het is ook maar een getal :))

Nou, deze dag is een beetje raar. Dochter is al sinds afgelopen woensdag bij een vriendin. Afgelopen vrijdag zijn ze naar een concert van Armin van Buuren geweest. Zaterdag winkelen in Utrecht en vanmiddag komt ze wel weer thuis hoor. M. is nu op de fiets naar de L.idl. Ik ben vergeten eieren te halen voor de tiramisu

Alleen mijn ouders komen op mijn verjaardag. Mijn zusje is op vakantie, vriendinnen spreek ik apart mee af en voor de rest zijn het met name digitale felicitaties. Al heb ik wel nog 11 kaarten en een brievenbuspakket vol kadootjes ontvangen. Zoooo leuk. Ik ben dol op echte post. Ontvangen en versturen.

1 mei, ik ben dol op een nieuw begin van de maand. Alles weer nieuw, schoon, fris, fruitig etc. Fijne zondag. Would you like to comment?

 1. Van harte gefeliciteerd! 11 kaarten en een pakketje - wat ben jij populair zeg! ;-)
  Ik houd ook erg van echte post, met verjaardagen en op andere momenten.... Ik wens je een fijne dag!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja joh Hanneke, net echt. Ik kreeg NOG twee kaarten, zo fijn. Wordt tijd dat ik zelf ook weer wat echte post ga versturen, omdat ik weer heb ervaren hoe leuk het is.

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd met je verjaardagen als jeover 4 jaar op de 50+ beurs rondloopt zal iedereen denken dat je je moeder vergezeld. Je ziet er echt jonger uit dat voor de10x 36. Groetjes Cisca Servie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, dank voor het compliment Cisca. Nou, een Instagram filtertje doet wonderen hoor :))

   Verwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd! Een stralende en zonnige dag!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik trek de afgelopen jaren tien jaar af van mijn datumleeftijd en word dit jaar 'veertig'. Dat andere getal wil ik nog even niet aan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat snap ik Yelena. Ik moet zeggen dat ik veertig en vijftig vroeger ENORM bejaard vond klinken. Nu ik 46 ben weet ik dat dat zeker niet zo is. Al vindt onze dochter dat wel hoor. Ze vroeg vandaag of ik op mijn 50ste nog dingen van plan was.

   Verwijderen
 5. Gefeliciteerd met je verjaardag! Je ziet er inderdaad jong uit voor je leeftijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd! Geniet van deze - zonovergoten - dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je verjaardag. Nog een leuke dag toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd. Ik ben jaren lang 25 gebleven. Zo vervelend is het. Als je opeens de 6 bent gepasseerd, vraagt iedereen ongegeneerd naar je leeftijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog bedankt voor de felicitaties. Ja, is dat zo? Komt het door je leeftijd of doordat je bv eerder gestopt bent met werken? Of.... omdat je er nog zo jong uitziet?

   Verwijderen
 9. Gefeliciteerd met je verjaardag. Nog naar de Blacklist gekeken afgelopen maandag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog bedankt. De Blacklist op tv? Die heb ik niet gezien. Wel net afgerond op Netflix. Nu terug naar House of Cards, seizoen 4, maar dat ga na de Blacklist wel erg t r a a g

   Verwijderen
 10. Gefeliciteerd met je verjaardag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd, je hebt iig een zonnige verjaardag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk was het, in de zon, vlak voor de visite kwam lag ik lekker te doezelen op een ligbedje. Nog bedankt voor de felicitaties.

   Verwijderen
 12. Van harte met je verjaardag Christel... Ik sta op de nominatie van 3 naar 4 te wisselen, en ja, voel me oud! ;-) Dus roep nu maar steeds dat ik 18 met 21 jaar ervaring ben.. 8-) Fijne dag nog samen met M en Q!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van 3 naar 4 vond ik ook wel een 'dingetje', Arie, Al vond ik dat nog vreemder toen mijn zusje 40 werd. Want zij was altijd jong en nu ook ineens 40 (we schelen 3 jaar). Dat oud voelen, dat heb ik gelukkig niet. Als je dat uit je hoofd weet te zetten, dan is 40 gewoon het nieuwe 30.

   Verwijderen
 13. Reacties
  1. Haha, ja fijn dat er ook mensen zijn die mij nog een jonkie vinden. Zet zaken weer in perspectief. Dank voor de felicitaties.

   Verwijderen
 14. Van harte gefeliciteerd Christel en maak er een mooi nieuw levensjaar voor je eigen van. Je blog pas ontdekt en lees nu alle oude verhalen, ben zeer benieuwd naar je boek. Gr. Kathy.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Kathy. Ik ga er zeker een mooi nieuw levensjaar van maken. Het voelt erg goed. Ja, mijn boek, ik zal binnenkort over mijn vorderingen schrijven.

   Verwijderen
 15. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Geniet van een nieuw jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, dat is wel het fijne van een verjaardag, zo'n heel nieuw, vers jaar in het verschiet.

   Verwijderen
 16. Gefeliciteerd en jarig in de mooiste maand van het jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Rose, zeker de mooiste maand van het jaar. (Sorry, ik ben bevooroordeeld :))

   Verwijderen