donderdag 19 mei 2016

Dit boek redt je leven


Vanuit een luxe hotelkamer in Eindhoven een kort blogje. Een lange treinrit bracht mij hier. Bij een korte tussenstop in Utrecht, liep ik 'boekspot' tegen het lijf. Een combi tussen bookcrossing, zwerfboek en de bieb.
Ik moest direct aan Ogma denken en hoe leuk zij dat het zou vinden. Ik zocht een boek uit, wat aangeeft mijn leven te gaan redden. Tot aan bladzijde 55 vind ik het in ieder geval al erg bijzonder en vermakelijk. 

Morgen vlieg ik naar Spanje. Voor een energieweek in de buurt van Sevilla. Mocht de wifi goed zijn en ik er zin in hebben, zal ik jullie wellicht van zonnige foto's voorzien. Anders tot in juni. Dan laat ik weten of het boek mijn leven gered heeft :))

7 opmerkingen:

 1. Klinkt goed, zal vast bijdragen aan een veilige reis!
  Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ah lekker vooruitzicht, veel plezier in Espagna. Sevilla is nog de stad die ik moet zien wat betreft Andalusia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne week in Spanje. Benieuwd naar het boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kocht dat boek ooit op vakantie in België - geen Engelstalige boekhandel bij de hand.... Die Boekspot is leuk hè, ik houd erg van dat soort buurtbibliotheken! Vond vorig weekend nog een Dorrestein die ik nog niet had (wel ooit gelezen, maar toch weer nieuw). Ik ben er gisteravond meteen in begonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne vakantie, geniet ervan! Ben benieuwd of het idd je leven gaat redden. Je vermaken alleen al zou fijn zijn.. ;) Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt leuk dit boek! En heel veel plezier gewenst in Sevilla!! Lekker ontspannen terug komen...

  Gr. Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel plezier en succes komende week! Wordt volgens mij ontzettend gaaf. Ik kijk uit naar je berichten over de Energieweek!

  En over of dat boek je leven gered heeft natuurlijk :P

  BeantwoordenVerwijderen